زنگ خطر موج دوم همهگیری کرونا به صدا درآمد/ بحران محیطزیستی در اروپا
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، طبق آمارهای رسمی ارائهشده از سوی وبسایت «ورلدومیترز» (worldometers)، تاکنون ۱۳ میلیون و 249 هزار و 575 نفر به این ویروس مبتلا شدهاند و 575 هزار و 844 نفر جان خود را از دست دادهاند. همچنین ۷ میلیون و 718 هزار و 307 نفر بهبود یافتهاند. آمریکا همچون هفتهها و ماههای گذشته در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان این ویروس قرار دارد.
برزیل با ثبت یک میلیون و 877 هزار و 959 مبتلا به کرونا در جایگاه دوم، هند با 908 هزار و 258 نفر در رتبه سوم، روسیه با 739 هزار و 947 نفر در جایگاه چهارم و پرو با 330 هزار و 123 نفر در جایگاه پنجم کشورهای دارای بیشترین میزان ابتلا به این ویروس در جهان قرار دارند.
۱۰ کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا
بیشتر بخوانید:
۱۳ میلیون نفر در جهان به کرونا مبتلا شدند
سازمان جهانی بهداشت با هشدار درباره شناسایی حدود یک میلیون مبتلا به بیماری کووید-۱۹ در پنج روز اخیر اعلام کرد که زنگ خطر موج دوم همهگیری این بیماری به صدا درآمده است. «تدروس آدهانوم»، دبیرکل این سازمان جهانی گفت: پیامهای متناقض از سوی رهبران کشورها باعث گمراه شدن مردم و در نتیجه، ناکام ماندن روند مبارزه با کووید-۱۹ شده است. طبعاً اگر دولتها اقدامات جدی انجام ندهند، وضعیت همهگیری ویروس کرونا بدتر خواهد شد.
بازگشت محدودیتها به کالیفرنیا
برنی سندرز، سناتور ایالت ورمونت با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر از بیمبالاتی دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا و رسیدگی نکردن به وضعیت پزشکان و دانشمندان درباره همهگیری کرونا انتقاد کرد و گفت: «ترامپ باید شکست داده شود».
برنی سندرز، سناتور آمریکایی
در عین حال شیوع کرونا در پرجمعیتترین ایالت آمریکا یعنی کالیفرنیا باعث بازگشت محدودیتهای کرونایی شده است تا شاید سرعتیافتن روند ابتلا به این ویروس متوقف شود. «گوین نیوسام»، فرماندار کالیفرنیا روز گذشته (دوشنبه) دستور داد همه فعالیتها و کسبوکارهایی که موجب تجمع افراد در داخل ساختمان و فضای سربسته میشوند، فوری تعطیل شوند.
در نیویورک که همچنان در صدر ایالتهای آمریکا از حیث شیوع کرونا قرار دارد، تاکنون 428 هزار و 303 مورد ابتلا ثبت شده است.
۱۰ ایالت نخست آمریکا بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا
تنها در 24 ساعت گذشته دستکم 60 هزار و 361 مورد جدید به مبتلایان به کرونا در آمریکا افزوده شد تا آمار کلی آنها در این کشور به 3 میلیون و 479 هزار و 483 نفر برسد.
مشکل آلمان با پناهجویان
شیوع کرونا در اروپا و افزایش استفاده از ماسک و دستکش، بحران محیطزیستی به وجود آورده است. یک مؤسسه فرانسوی فعال در حوزه تحقیق و محافظت از اقیانوسها اعلام کرد روند انباشت ماسک و دستکش بهطور فزایندهای در حال رشد است.
در مشاهدات میدانی مشخص شده است مقادیر زیادی ماسک و دستکش در آب رودخانههای اروپا وجود دارد.
در عین حال وزارت کشور آلمان اعلام کرد: بهدلیل شیوع کرونا قادر نیستیم پناهجویانی را که تقاضای پناهندگی آنها رد شده است، از آلمان اخراج (دیپورت) کنیم. بسیاری از افرادی که باید آلمان را ترک کنند، در این کشور مرتکب جرم و بزهکاری شدهاند.
تاکنون در آلمان 200 هزار و 436 نفر به کرونا مبتلا و بیش از 9 هزار نفر براثر ابتلا به کووید-19 جان خود را از دست دادهاند.
افزایش نارضایتی صهیونیستها از نتانیاهو
نظرسنجی «مؤسسه دموکراسی اسرائیل» نشان داد فقط ۲۹.۵ درصد از صهیونیستها به بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی برای برونرفت از بحران شیوع کرونا و رکود اقتصادی اعتماد دارند. همچنین اعتماد صهیونیستها به «یولی ادلستاین»، وزیر بهداشت این رژیم (که پیشتر ریاست کنست را برعهده داشت) برای مقابله با ویروس کرونا از نتانیاهو نیز کمتر و ۲۷ درصد است.
کاهش اعتماد و امید صهیونیستها به نتانیاهو در حالی است که وی در زمان موج نخست شیوع کرونا توانسته بود نظر موافق ۵۷.۵ درصد از ساکنان فلسطین اشغالی را برای حل بحرانهای پیشرو جلب کند.
بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی
وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد از مجموع سربازان جدیدی که به پادگانها اعزام شدهاند، ویروس کرونا در 23 نفر شناسایی شده است. بهدنبال شناسایی این افراد تمام خوابگاههایی که در آن اقامت داشتند، زیرنظر قرار گرفت و قرنطینه اعمال شده است.
فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه گفت: در 24 ساعت گذشته یکهزار و هشت مورد مبتلای جدید به کرونا شناسایی شده است و 19 نفر دیگر جان خود را از دست دادهاند. به این ترتیب آمار کل مبتلایان در این کشور به 214 هزار و یک نفر و آمار قربانیان این ویروس نیز به 5 هزار و 382 نفر افزایش یافته است.
انتهای پیام/4106/4033/
انتهای پیام/