نگرانی مقامات آمریکا از احتمال ابتلای 100 هزار نفر به کرونا/ افزایش میزان شیوع کووید-19 در ترکیه
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، آمارهای رسمی منتشرشده از میزان شیوع کرونا در جهان نشان میدهند تاکنون ۱۰ میلیون و 609 هزار و 665 نفر به کروناویروس مبتلا شده و 514 هزار و 449 نفر جان خود را از دست دادهاند. همچنین ۵ میلیون و 817 هزار و 869 نفر بهبود یافتهاند. آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان این ویروس قرار دارد.
برزیل با ثبت یک میلیون و 408 هزار و 485 نفر در جایگاه دوم، روسیه با 654 هزار و 405 نفر در جایگاه سوم، هند با 586 هزار و 956 نفر در جایگاه چهارم و انگلیس با 312 هزار و 654 نفر در جایگاه پنجم کشورهای بیشترین میزان ابتلا به کرونا در جهان قرار دارند.
۱۰ کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا
بیشتر بخوانید:
بیش از ۱۰ میلیون نفر در جهان به کرونا مبتلا شدند
وخامت اوضاع پزشکی در آمریکا
«ممکن است آمار ابتلا به کرونا در آمریکا به روزانه ۱۰۰ هزار مورد برسد». این جملهای است که آنتونی فائوچی، مشاور ارشد دولت آمریکا در زمینه بیماریهای مسری در توصیف وخامت اوضاع کشورش گفت و در کمیته بهداشت سنا شهادت داد اوضاع آمریکا در کنترل وزارت بهداشت قرار ندارد.
وی با هشدار درباره اینکه مردم از ماسک استفاده نمیکنند و پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند، گفت: نیمی از موارد جدید ابتلا به کرونا در چهار ایالت بزرگ جنوب و غرب آمریکا یعنی فلوریدا، آریزونا، تگزاس و کالیفرنیا ثبت شده است.
در آمریکا ایالتهای نیویورک، کالیفرنیا، نیوجرسی، تگزاس و فلوریدا در صدر بیشترین شیوع ابتلا به کرونا قرار دارند.
۱۰ ایالت نخست آمریکا بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا
مرزهای باز اروپا به روی مسافران
مرزهای اتحادیه اروپا از امروز به روی مسافران ۱۴ کشوری که از نظر شیوع کرونا امن و بیخطر ارزیابی شدهاند، باز شد. استرالیا، ژاپن و کرهجنوبی ازجمله کشورهایی هستند که با معیارهای بهداشتی اتحادیه اروپا در برابر ویروس کرونا امن بهشمار میروند.
در حالی که آمریکا، برزیل و چین در لیست کشورهای مذکور قرار ندارند، اتحادیه اروپا اعلام کرد امروز معیارهای بهداشتی خود را درباره بیخطر بودن کشورها منتشر میکند.
انتقاد وزیر بهداشت ترکیه از رعایت نشدن پروتکلهای بهداشتی
همزمان با افزایش موارد ابتلا به کرونا در ترکیه، فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت این کشور از اتخاذ نکردن تدابیر بهداشتی بهوسیله مردم انتقاد کرد و گفت: در بخش مراقبتهای ویژه همچنان با افزایش بستریها مواجهیم. ما برای اینکه مبتلایان جدید را کاهش دهیم، به اندازه کافی با دقت و مصمم عمل نمیکنیم.
فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه
روند شیوع کرونا در ترکیه در حالی است که آنکارا در راستای عادیسازی اوضاع برای بازگشایی صنعت گردشگری، قصد دارد در فرودگاههای مناطق گردشگری خود آزمایشگاههای کرونا ایجاد کند.
طبق آخرین آمار، در 24 ساعت اخیر یک هزار و 293 مبتلای جدید شناسایی شده و 16 نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند. به این ترتیب آمار کل مبتلایان به کرونا به 199 هزار و 906 نفر افزایش یافته است و تعداد قربانیان به رقم 5 هزار و 131 نفر رسید.
وضعیت شیوع کرونا در جمهوری آذربایجان
الهام علیاف، رئیسجمهوری آذربایجان گفت: در اوضاع کنونی بهترین گزینه بستن مرزهاست، ولی باید به صنعت گردشگری نیز توجه ویژهای داشته باشیم.
تعداد مبتلایان به کرونا در جمهوری آذربایجان با ابتلای ۵۵۶ نفر دیگر به 17 هزار و 524 نفر و تعداد جانباختگان با مرگ هفت نفر دیگر به ۲۱۳ نفر رسید.
انتهای پیام/4106/4033/پ
انتهای پیام/