بوی نامطبوع در فشافویه ناشی از فاضلاب است
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پیروز حناچی در جلسه مراسم امضای تفاهم میان شهرداری تهران و شرکت و آب و فاضلاب در ساخت تصفیهخانه فاضلاب خرگوشدره در منطقه 22 که در صبح امروز محل شهرداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: ایده اولیه این بود تا فاضلاب تهران جمعآوری شده و در جنوب تهران مورد استفاده کشاورزی قرار گیرد که این طرح قابل تحقق نبود و جایگزین آن ایجاد تصفیهخانههای محلی بود که مقرر شد مدیریت شهری با آب و فاضلاب در این زمینه همکاری کند.
وی با اشاره به این مطلب که مدیریت شهری در همه ابعاد شهر به مسائل زیست محیطی توجه دارد، عنوان کرد: نگاه زیستمحیطی مدیریت شهری در جنبههای مختلف بهویژه آب و فاضلاب قابل رؤیت است و امیدواریم با بازچرخانی آب و استفاده مجدد از آن موفق به کاهش برداشتها شویم.
شهردار تهران افزود: در سال حدود یک میلیارد متر مکعب آب مصرف میکنیم که 240 میلیون مترمکعب آن از ارتفاعات البرز برداشت میشود و آن هم مورد استفاده قرار نمیگیرد. تهران دارای 600 قنات است و عدم استفاده مناسب از آنها باعث شده که تنها 160 مورد از آنها فعال باشند.
حناچی با بیان اینکه کشورهای مدعی بازچرخانی آب دارند 60 تا 70 درصد آب را به چرخه بازگردانده و استفاده مجدد میکنند، گفت: ما برای رسیدن به این نقطه فاصله زیادی داریم اما باید برای جلوگیری از قطعی آب به این سو حرکت کنیم.
وی در ارتباط با بوی نامطبوع بخش فشافویه گفت: ما در غرب تهران رودخانه کن را داریم که البته همه آب آن کوهپایهای نیست و بخشی از آن ناشی فاضلاب است که احتمالاً بوی نامطبوع در فشافویه ناشی از آن است.
شهردار تهران افزود: امیدواریم با پیگیری شرکت آب و فاضلاب شبکه قنوات احیا شده تا بتوانیم شاهد کاهش خطرات ناشی از سیل و آب گرفتگی باشیم.
انتهای پیام/ 4105
انتهای پیام/