بحث نمکی با روحانی و واعظی بر سر بازگشاییها سبب استعفای وی شد/ بازگشت وزیر بهداشت به دولت با پادرمیانی بزرگان نظام
ابوالفضل ابوترابی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به دلیل استعفای وزیر بهداشت در هفتههای اخیر که بعد توسط دولت رد شد، اظهار کرد: استعفای وزیر بهداشت به چند دلیل رخ داد که یکی از دلایل آن ناراحتی جناب واعظی نسبت به قدردانی وزیر بهداشت در مصاحبهها از رهبر معظم انقلاب بوده است.
نماینده مردم نجفآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به نوعی رئیس دفتر ریاست جمهوری به وزیر بهداشت تذکر میدهد که نام رهبر را در مصاحبههای خود نیاورد و تقدیر و تشکری از ایشان نداشته باشد، افزود: موضوع دیگری که به استعفای آقای وزیر منجر شد، بحث و مناقشه وی با رئیس جمهور و رئیس دفتر وی بر سر باز شدن رستورانها، قهوهخانهها و به طور کلی مراکز تفریحی در شرایط فعلی شیوع کرونا بود.
وی با تأکید بر اینکه وزیر بهداشت معتقد بود از لحاظ کارشناسی نباید اجازه بازگشایی استخرها و رستورانها داده شود، تصریح کرد: وقتی توجهی به نظرات کارشناسی وزیر بهداشت صورت نگرفت، وی با حضور در شورای عالی معاونین وزارتخانه و خداحافظی از همکاران استعفای خود را اعلام کرد.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با بیان اینکه برای بازگشت وزیر بهداشت به هیئت وزیران بزرگان نظام پادرمیانی کرده و تأکید کردند که در این شرایط و جنگ بیوتروریسیم نباید وزیر صحنه را خالی کند، گفت: پس از پادرمیانی بزرگان نظام، وزیر بهداشت دوباره بزرگواری کرده و به هیئت وزیران بازمیگردد.
ابوترابی با تأکید بر اینکه نکته مهمی که در استعفای وزرا اکنون مطرح است بحث از نصاب افتادن کابینه دولت است، افزود: نکته مهم این است که اگر دو وزیر از وزرای دیگر دولت استعفا داده یا به هر دلیلی از سمت خود خارج شوند، هیئت وزیران باید از ابتدا رأی اعتماد از مجلس کسب کنند زیرا دولت از حد نصاب خارج شده است.
وی همچنین ادامه داد: ما نباید فراموش کنیم که استعفای وزیر امور خارجه نیز بر سر اشتباه بزرگ آقای واعظی رخ داد؛ سفر بشار اسد به ایران حاصل دستاورد بزرگ شهید سلیمانی بود، اما رئیس دفتر رئیس جمهور با عدم هماهنگیهای لازم در جلسه با بشار اسد زمینه استعفای وزیر خارجه را فراهم کردند که متأسفانه با این خبر حضور بشار اسد که یک کار بزرگ و دستاورد حاج قاسم بود تحتالشعاع قرار گرفت.
نماینده مردم نجفآباد در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که چرا رئیس دفتر رئیس جمهور به این اندازه باید قدرت داشته باشد، گفت: متأسفانه این موضوع در دولتهای قبل نیز بوده، رئیس دفترها گاهی از رئیس جمهور جلوتر هستند، البته خیلی از رئیس دفترهای مسئولان ما به این شکل بوده و به جای رؤسا تصمیم میگیرند.
انتهای پیام/4151/پ
انتهای پیام/