حداقل و حداکثر افزایش شهریه مدارس غیر دولتی در سال تحصیلی آینده اعلام شد + جزئیات میزان شهریهها
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مجتبی زینیوند در نشست خبری صبح امروز خود که در ساختمان شماره ۲ آموزش و پرورش برگزار شد، با اشاره به تعامل شوراهای آموزش و پرورش با دیگر دستگاهها و ارگانها گفت: در تعامل با دیگر دستگاهها تلاش کردیم اثربخشی بیشتر و ارتقای شوراهای آموزش و پرورش را ایجاد کنیم که در این موضوع موفق شدهایم.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر شوراهای آموزش و پرورش یکی از جدی ترین شوراها در استانداریها و فرمانداریها است، گفت: شوراهای آموزش و پرورش با ۱۳ دستگاه در تعامل هستند اما عدم وجود ضمانت دستگاهها به پاسخگویی یکی از مشکلات ماست که در آخرین جلسه پیشنهاد دادیم ستاد راهبردی شورای آموزش و پرورش با ریاست معاون اول رئیس جمهوری برگزار شود.
وی گفت: تمام مسئولان شورای آموزش و پرورش در تمام نقاط کشور موظف هستند خبرنگاران را به جلسات این شوراها دعوت کنند و اساسا پاسخگویی مسئولان این شوراها به خبرنگاران ضامن موفقیت در اجرای قانون شوراهای آموزش و پرورش است.
زینیوند ادامه داد: در مورد آموزش از راه دور از همه ظرفیتهای مشارکتهای مردمی و مدارس غیردولتی برای آموزش آنلاین در زمان تعطیلی مدارس استفاده کردیم و برنامههای مختلف در حوزه مجازی به اجرا درآمد.
معاون وزیر آموزش و پرورش از تدوین آئیننامه طرح و جذب سمنها خبر داد و اظهار کرد: این آئیننامه در مناطق مرزی در شرف تصویب بوده و در مناطق آزاد نیز در مرحله ابلاغ است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی آموزش و پرورش در خصوص شهریه مدارس هم گفت: در الگوی شهریه باید تناسب بین رشته تحصیلی با موضوع تدریس معلم حتما وجود داشته و معلمان و مدرسان باید دورههای ضمن خدمت را گذرانده باشند.
وی در مورد میزان شهریه در سال تحصیلی آتی گفت: میزان افزایش شهریه به طور میانگین 23 درصد است و هیچ مدرسهای حق ندارد مبلغ بیش از 30 درصد به شهریه اضافه کنند و حداقل میزان افزایش هم 15 درصد معین شده است.
زینیوند گفت: بالاترین میزان شهریه برای برنامه مصوب آموزشی و فوق برنامه در مقطع ابتدایی ۱۲ میلیون تومان، در مقطع متوسطه اول ۱۴ میلیون تومان، و در متوسطه دوم ۱۷ میلیون تومان خواهد بود.
وی در مورد مدارس غیردولتی و تاسیس آنها و تاثیرشان بر ایجاد عدالت آموزشی گفت: چرا نباید کسی که تمکن مالی دارد برای آموزش فرزندش هزینه نکند؟ چرا زمانیکه فردی ماشین گرانقیمت میخرد کسی اعتراض نمیکند اما وقتی برای آموزش فرزندش در مدرسه غیر دولتی ثبتنام میکند از زیر سوال رفتن عدالت آموزشی سخن گفته میشود.
زینیوند گفت: تأسیس مدارس غیر دولتی میتواند از تراکم دانش آموزان در مدارس دولتی بکاهد و این کاهش تراکم به افزایش رسیدگی آموزشی و کیفیت آموزش در مدارس دولتی میانجامد.
وی در مورد حمایت از مؤسسان مدارس و مراکز غیر دولتی پس از تعطیلی در اثر کرونا گفت: تاکنون ۲۲ هزار نفر از مؤسسان در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات ثبتنام کردهاند ولی تاکنون مبلغی پرداخت نشده است اما با توجه به اینکه این مراکز جزء رستههای های شغلی آسیبدیده از کرونا شناخته شدهاند تسهیلات به آنها بعد از بررسی پرداخت خواهد شد.
در ادامه نشست خبری معاون وزیر آموزش و پرورش، سؤالی در خصوص آمار افرادی که مشمول دستور رفع تعارض منافع قرار گرفتهاند مطرح شد و اینکه آیا تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید این افراد از مدیریت مدارس غیردولتی کنار خواهند رفت یا خیر که زینیوند در پاسخ گفت: آماری از تعداد این افراد نداریم اما مدیرانی که در آموزش و پرورش مسئولیت داشته و همزمان مدرسه غیردولتی دارند با مصوبه رفع تعارض منافع و دستور وزیر حتما در برابر قانون تسلیم خواهند شد.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/