دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دانشگاه آزاد علیه کرونا 110/ جهرمی خبر داد؛

طراحی و ساخت کیت استخراج RNA از کووید-19 توسط محققان واحد تهران شمال/قابلیت تولید 100 هزار تست در روز

مدير مركز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال از طراحی و ساخت کیت استخراج RNA از کووید-19 با قابلیت تولید 100 هزار تست در روز توسط محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال خبر داد.
کد خبر : 493512
photo_2020-06-02_13-20-42.jpg

مقداد جهرمی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اقدامات خوب فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال اظهار کرد: با تلاش محققان شرکت ویراژن آکام از واحدهای فناور فعال در حوزه زیست فناوری مستقر در مركز رشد واحد تهران شمال، کیت استخراج RNA از کووید19 با قابلیت تولید 100 هزار تست در روز طراحی و تولید شد.


وی افزود: از ویژگی‌های این کیت که با حمایت مركز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال مراحل تحقيقاتی و آزمايشی را با موفقيت و كيفيت بالا سپری كرده است، می‌توان به توانایی استخراج ژنوم ویروسی از نمونه‌های دریافت شده با دقت بالا و قابل رقابت با نمونه‌های خارجی اشاره كرد.


مدير مركز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان اینکه در حال حاضر تحول عظیمی در راستای خودکفایی علمی کشور در حال شکل‌گیری است، گفت: حمایت کردن صندوق‌های سرمایه‌گذاری و بخش خصوصی از این حرکت قطعاً باعث ایجاد صرفه‌جویی ارزی و اشتغال‌زایی خواهد شد.


جهرمی عنوان کرد: حمايت واحد تهران شمال از اين واحد فناور كه توسط مهدی نژادی، دانشجوی برتر دکتری رشته ژنتیک مولکولی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال مديريت می‌شود، نمونه بارز ثمربخشی حمايت از حوزه تحقيق، فناوری و ايجاد ارزش افزوده است.


وی ادامه داد: حمايت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و نيز توجه و برنامه‌ريزی دقيق با در نظر گرفتن سناريوهای جايگزين در مورد همه ابعاد تحقيق و توسعه و تجاری‌سازی اين محصول، در كنار انگيزه و تلاش شبانه‌روزی مديريت و اعضای واحد فناور ويراژن، منجر به اين دستاورد ارزنده شده است؛ پروژه بعدی این واحد فناور، تولید کیت‌های تشخیصی بر مبنای تکنیک Multiplex Real-Time PCR بوده كه هم‌اكنون در فاز مطالعاتی و آزمایشگاهی است.


مدير مركز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال خاطرنشان کرد: نگاه پروژه‌محوری به حوزه تحقيق و توسعه، حلقه مفقوده‌ای است كه نياز است واحدهای دانشگاهی به منظور تحقق اهداف خود و نيز جلوگيری از هدررفت فرصت‌ها از يک طرف و همچنين صاحبان ايده و كارآفرينان از سوی ديگر، به آن توجه ويژه داشته باشند.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب