دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
پیشوا در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

ارائه تسهیلات حمایتی جدید دانشگاه آزاد اسلامی طبق موازین اسلامی/ ایجاد انگیزه بیشتر در کارکنان و اعضای هیئت علمی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: ارائه تسهیلات حمایتی جدید دانشگاه آزاد اسلامی موجب ارتقای سطح رضایت‌مندی و ایجاد انگیزه بیشتر برای کار کردن در کارکنان و اعضای هیئت علمی می‌شود.
کد خبر : 489096
637235964238944728_lg.jpg

امان‌الله پیشوا در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به حذف سود وام‌های خارج از عقود اسلامی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: بدون شک ارائه تسهیلات رفاهی و مالی و ارائه سایر خدمات فرهنگی، رفاهی و آموزشی برای اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه طبق موازین اسلامی، یکی از شاخص‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک سازمان پیشرفته است‌.
وی افزود: ارائه تسهیلات حمایتی جدید دانشگاه آزاد اسلامی موجب ارتقای سطح رضایت‌مندی و ایجاد انگیزه بیشتر در کارکنان و اعضای هیئت علمی می‌شود و توسعه این‌گونه خدمات جایگاه دانشگاه را در رتبه‌های جهانی نیز ارتقا خواهد بخشید.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تسهیلات حمایتی جدید می‌تواند موفق عمل کند، گفت: راهکار موفق بودن دانشگاه در تسهیلات حمایتی از کارکنان و اساتید، تهیه برنامه بلندمدت و میان‌مدت در این زمینه و اختصاص درصدی از منابع دانشگاه برای این امر بسیار مهم است.
پیشوا خاطرنشان کرد: استفاده برنامه‌ریزی شده از وجوه انباشته حق سنوات کارکنان و اعضای هیئت علمی در راستای منافع آن‌ها و تأمین ارزش افزوده از این محل برای اساتید و کارکنان از دیگر راهکارهای موفقیت دانشگاه در عرصه تسهیلات حمایتی است.
گفتنی است، بر اساس بند یک بخشنامه حذف سود وام‌های خارج از عقود اسلامی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، تمامی تسهیلات اعطایی از محل منابع داخلی دانشگاه، از ابتدای خردادماه سال ۱۳۹۹ در قالب قرض‌الحسنه بوده و کارمزد تمامی آن‌ها صرفاً بر اساس نحوه محاسبه کارمزد وام صندوق پس‌انداز دانشگاه، مندرج در بخشنامه شماره ۵۶/۴۰۲۹۹۱ مورخ ۱۳۹۱/۱۱/۱۸ محاسبه و دریافت می‌شود و مابقی شرایط تابع مقررات مندرج در بخشنامه و دستورالعمل‌های قبلی است.
همچنین بر اساس تبصره این بخشنامه، مانده بدهی وام‌های تسویه نشده، پس از کسر مانده سود در تاریخ ۱۳۹۹/۳/۱ می‌بایست به عنوان تسهیلات جدید تلقی و کارمزد آن بر اساس کارمزد مندرج در بند یک محاسبه و به مانده اصل تسهیلات اضافه و طبق مانده تعداد اقساط قبل از تاریخ ۱۳۹۹/۳/۱ مجدداً تقسیط و از دریافت کنندگان تسهیلات دریافت و اعمال حساب شود.



انتهای پیام/۴۱۱۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب