دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 خرداد 1399 - 08:00
دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک- لادن‌‌مقدم در گفتگو با آنا:

آموزش مجازی جذب دانشجو را افزایش می‌دهد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار گفت: «برگزاری کلاس‌ها به‌صورت مجازی و راه‌اندازی دانشگاه برخط می‌تواند باعث جذب و افزایش تعداد دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی شود.»
کد خبر : 490175
N83250242-72914636.jpg

علیرضا لادن‌‌مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره راه‌اندازی کلاس‌های مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار اظهار کرد: «زمانی که بخشنامه راه‌اندازی این کلاس‌ها صادر شد، بلافاصله تیم پشتیبانی متشکل از ۱۱ نفر تشکیل دادیم که به‌طور مستقیم با دانشجویان این واحد دانشگاهی در ارتباط بودند و شماره تلفن‌های این افراد را در اختیار استادان و دانشجویان قرار دادیم تا چنانچه با مشکل مواجه بودند بتوانند با تماس معضلات خود را برطرف کنند.»


وی افزود‌: «با تلاش که از سوی تیم پشتیبانی صورت گرفت، نیمه دوم اسفند کلاس‌های مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار راه‌اندازی شد و اگر احیاناً در این روند مشکلی به وجود می‌آمد با انتقال به این تیم برطرف می‌شد. ایام نوروز نیز کلاس‌های جبرانی توسط اعضای هیئت علمی برگزار شد.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در مورد استقبال استادان در برگزاری کلاس‌ها اظهار کرد: «بر اساس آخرین آماری که دریافت کردیم بالای ۹۰ درصد از کلاس‌ها بر اساس تقویم آموزشی تشکیل شده و اگر احیاناً کلاسی نیز تشکیل نشده کلاس‌های عملی بوده که به‌زودی بر اساس بخشنامه‌ای که صادر خواهد شد برای آنها تصمیم‌گیری می‌شود.»


لادن‌‌مقدم خاطرنشان کرد: «برای تسهیل در امور و برگزاری کلاس‌های مجازی گروه‌های مجازی اجتماعی تشکیل دادیم که در آن کلاس‌ها مشکلات را طرح می‌کردند و بنده نیز در این گروه‌ها حاضر بودم و نظارت می‌کردم.»


وی در مورد آموزش استادان برای برگزاری کلاس‌های مجازی یادآور شد: «استادان در این واحد دانشگاهی به دو دسته تقسیم می‌شدند؛ آن دسته از استادانی که تجربه برگزاری کلاس‌های مجازی را داشتند و دسته دیگر که در این زمینه مهارتی نداشتند که دسته دوم با تلاش ۲۴ ساعته تیم پشتیبانی توانستند مهارت‌های لازم را کسب کرده و کلاس‌های خود را برگزار کنند.»


تعداد غیبت‌ دانشجویان در کلاس مجازی محاسبه شده است


این استاد دانشگاه درباره استقبال دانشجویان از برگزاری کلاس‌ها به‌صورت مجازی اظهار کرد: «بر اساس آماری که دریافت شده حضور دانشجویان در کلاس‌های مجازی حدود ۶۰ درصد بوده که آن هم دلایل مختلفی از جمله استقبال نکردن خود آنان از کلاس‌ها بوده و دلایل آن در حال بررسی است. برخی دانشجویان نیز اعتقاد دارند؛ جزوه‌های آموزشی که در اختیار آنها قرار داده شده کفایت می‌کند و این به آن معنا نیست که ما حضور و غیاب دانشجویان را انجام ندهیم و دانشجویانی که در سر کلاس‌ها حضور نداشتند، تعداد غیبت‌ آنان محاسبه شده است.»


 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار اظهار کرد: «برای آن دسته از استادان و دانشجویانی که نتوانسته‌اند کلاس‌های مجازی خود را تشکیل دهند یا در آن حضور پیدا کنند، خوابگاه‌های دانشجویی را به سیستم کامپیوتری تجهیز کردیم تا اگر خواستند بتوانند به‌صورت حضوری کلاس‌های خود را برگزار یا در آن حضور پیدا کنند که دانشجو یا استادی در این راستا حضور پیدا نکرد.»


 لادن‌‌مقدم درباره سبک آموزشی مجازی و کارایی آن اظهار کرد:  «به نظر بنده آموزش مجازی مفید بوده و اگر در دروس عمومی بتوانیم آن را پیاده‌سازی و اجرا کنیم برای دانشجو، استاد و دانشگاه مطلوب‌تر خواهد بود، اگر بتوانیم تصویر استاد را نیز داشته باشیم تمایل دانشجویان برای حضور در این کلاس‌ها بیشتر خواهد بود و حتی در جذب دانشجو می‌تواند کمک کند؛ چرا که رفت و آمد برای خیلی از آنان سخت است و با کلاس‌های مجازی می‌توان آن را حذف کرد.»


وی افزود: «برای واحدهایی که دارای مقاطع ارشد و دکتری هستند برگزاری کلاس‌ها به‌صورت مجازی خیلی بهتر و راحت‌تر است.»


 انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
احمد اله
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۹
۰
سلام. نکته اول همه که گوشی اندورید ندارند چون خیلی گران است. نکته 2. انترنت. در روستاها وشهرهای کوچک کم سرعت ودر روستاها صفر سرعت است نکته 3 هزنیه شارژ. بالا است نکته 4 دانشجویان. ثبت نام حضوری کردند نه مجازی است بیاید لااقل مثل کشورهای همسایه مانند ترکیه تبلت وکامپیتور رایکان در اختیاردانش اموزان ودانشجویان قرار دهید. و زیر ساخت ها. اماده کنید بعدا ادعا کنید کلاس مجازی با این اوضاع گراتی این کلاسها بی فایده است با تشکر دانشجویاز روستای های استان گلستان
قالیشویی ادیب