اتفاق مبارکی برای انتخاب هیئت رئیسه در فراکسیون نیروهای انقلاب رقم میخورد/ حضور سلایق مختلف از قابلیتهای فراکسیون است
حسین حاتمی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا با اشاره به نقش فراکسیون نیروهای انقلاب در ايجاد وحدت میان جریان های داخل مجلس اظهارکرد: فراکسیونهای مجلس به لحاظ ماهوی به دو گروه سیاسی و موضوعی تقسیم میشوند که هدف از تشکیل اینها ایجاد هم افزایی میان نمایندگانی است که در یک موضوع قرابت گفتمانی و یا منافع قابل تامین مشترکی دارند.
وی افزود: اساس یک فراکسیون در مجلس باید سیاسی باشد، اما نمایندگان بر سر مسائل دیگر هم اقدام به تشکیل فراکسیون میکنند.
عضو مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس یازدهم، تصریح کرد: فراکسیون نیروهای انقلاب، مناطق محروم، مناطق آزاد کشور، کارگری ، بازنشستگان و جوانان در مجلس یازدهم ایجاد خواهند شد.
وی با اشاره به نقش فراکسیون اکثریت مجلس در ايجاد وحدت میان گروه های حاضر در مجلس گفت: فراکسیون نیروهای انقلاب از جمله فراکسیون های تشکیل شده در مجلس یازدهم خواهد بود که فراگیر بوده محوریت سیاسی دارد.
حاتمی اظهار کرد: آنچه تاکنون در نیروهای انقلاب اتفاق افتاده مجلس متحد، مقتدر و توانمندی را در سایه فراکسیون نیروهای انقلاب تداعی میکند.
منتخب مردم کلیبر خداآفرین و هوراند در مجلس یازدهم در رابطه با انتخاب هیئت رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: برخی دوستان داخل جبهه نیروهای انقلاب با توجه به ظرفیتها و توانمندیهایی که در خود مشاهده میکنند، علاقمند به حضور در هیئت رئیسه هستند که این کاری دور از انتظار نیست و نمیتوان به آن ایراد گرفت.
وی گفت: معتقدم حضور سلایق و ظرفیتهای گوناگون نشان اختلاف نیست و جزو قابلیتهاست، اما ما در فراکسیون تلاش میکنیم اتفاق مبارکی در سایه قابلیتهای فراکسیون رقم بخورد و نهایتاً نمایندگان مجلس هستند که در صحن علنی گزینههای مورد نظر خود برای حضور در هیئت رئیسه را انتخاب میکنند.
دبیر اجرایی در شورای موقت فراکسیون نیروهای انقلاب با بیان اینکه هیچ موضوعی در نیروهای انقلاب مایه نگرانی نیست، اظهار کرد: همه در داخل گفتمان برای ارائه ظرفیت و سلیقه خود تلاش میکنند و هیچ اتفاق دور از انتظاری نداریم و تلاشمان همواره این است که اتفاق مبارکی در صحن مجلس رقم بخورد.
حاتمی با تأکید براینکه تلاشمان این است که اتحاد و اتفاق نظر بیشتری میان کاندیداها شکل بگیرد و در نهایت تعداد افراد برای معرفی در جایگاه هیئت رئیسه کم شود، گفت: جلسات درون فراکسیونی برای رسیدن به اجماع و اتحاد تشکیل میشود و سازوکار چند نفری که مدعی ریاست مجلس هستند، در نهایت با نظر نمایندگان تعیین میشود.
وی خاطرنشان کرد: یارگیریها در مجلس طبیعی است و دوستان در تفکرات نزدیک به یکدیگر با هم همافزایی میکنند، اما عاقبت هرکس بتواند برنامه بهتری را ارائه دهد و شاخههای کوچک درون مجلس را هم با خود همراه کند، وزن بیشتری خواهد داشت.
دبیر اجرایی در شورای موقت فراکسیون نیروهای انقلاب گفت: تلاشمان این است که شرایط را برای حضور همه دوستان فراهم کنیم تا یک قضاوت قدرتمندانه و سالمی برای تعیین تکلیف هیئت رئیسه مجلس شکل بگیرد.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/