دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
گزارش آنا از فعالیت‌های دانشجویی «خروج»؛

«صدای خروج» از گلوی دانشجویان به گوش می‌رسد/ ابتکار یک موسسه دانشجویی در فراخوانی به بهانه فیلم اعتراضی حاتمی‌کیا

بیستمین فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا با محوریت اعتراض باعث شده تا واکنش‌های مختلفی در پی داشته باشد. یک موسسه رسانه‌ای در فراخوانی از دانشجویان خواسته نظرات خود را به شکلی هدفمند برای آنها منتشر کنند.
کد خبر : 483585
AALI9855.JPG

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، «خروج» نام بیستمین فیلم ابراهیم حاتمی‌کیاست که توانسته در خلال این فیلم اعتراض خود نسبت به وضع موجود را نیز بیان کند و گامی نو در سینمای اعتراضی بردارد.


پخش اینترنتی «خروج» در حالی از روز یکشنبه 24 فروردین ماه در سامانه‌های اینترنتی پخش فیلم آغاز شده است که نظرات مختلفی در خصوص این فیلم بیان شده است. بسیاری از فعالان همسو با تفکرات ابراهیم حاتمی‌کیا انتقاداتی نسبت به فرم فیلم داشتند و در کنار آن بسیاری از چهره‌های سرشناس سینما هم با اشاره به دغدغه‌های ابراهیم حاتمی‌کیا از توانایی او در محتوا سخن گفتند و خروج را یک فیلم اعتراضی موفق قلمداد کردند.


پخش اینترنتی «خروج» که خودش یک ابتکار در سینمای ایران بود با ابتکار دیگری از جوانان موسسه رسانه‌ای نبا همراه شد. این موسسه با انتشار فراخوانی با نام «صدای خروج» از جوانان خواست تا نظرات خود در خصوص سینمای اعتراض را با هشتگ #صدای_خروج در فضای مجازی منتشر کنند تا این آثار به داوری گذاشته شود.


در همین زمینه پویا سلیمانی مدیرعامل موسسه نبا به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: این کار از آنجایی آغاز شد که حاتمی‌کیا در بیستمین فیلمش به ژانر اجتماعی ورود کرد، تا فیلمی با دغدغه عدالت‌خواهانه بسازد.


وی با بیان اینکه موضوع عدالت‌خواهی از موضوعات داغ کشور در سال‌های اخیر است، گفت: این روزها شاهد هستیم که مدام می‌پرسند دیدگاه‌های عدالت‌خواهانه باید چگونه باشد و شیوه درست در این زمینه چیست. حاتمی کیا هم نوعی از این مسئله را به نمایش گذاشته است.


مدیرعامل موسسه رسانه‌ای نبا گفت: موسسه نبا رسالتش در بین دانشجوها تعریف می‌شود و البته که یکی از پرطرفدارترین موسسات در بین دانشجوها نیز هست. از طرفی در بین تشکل‌های دانشجویی نیز یکی از پرطرفدارترین موضوعاتی که واکنش‌های مختلفی نسبت به آن وجود دارد، همین موضوع عدالت‌خواهی ست. 


سلیمانی در ادامه اضافه کرد: با توجه به چنین شرایطی ما در نبا با انتشار فراخوان «صدای خروج» قصد داریم که در دو محور ورود کنیم. نخست موضوع اعتراضات مردمی که به نظر می‌رسد با گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی همچنان مورد بحث است. اینکه بهرحال نحوه برخورد با برخی از نگرانی‌ها و اعتراضات مردم که بعضا به صورت رادیکال بروز می‌کند چگونه باید باشد. ضمن اینکه رفتار و واکنش دولت و حکومت نسبت به آن چگونه باید باشد؟


وی افزود: ما اعتقاد داریم که بسط دادن این موضوع در جریان دانشجویی می‌تواند مفید باشد و حالا به بهانه این فیلم می‌توان بحث جالبی حول این فیلم شکل بگیرد. لذا یکی از بخش‌های فراخوان را به این موضوع اختصاص دادیم.


مدیرعامل موسسه نبا افزود: بخش دوم مربوط به بررسی خود فیلم «خروج» است. بهرحال حاتمی‌کیا شاید بزرگترین فیلمساز ایرانی پس از انقلاب باشد و حزب اللهی‌ها خاطرات خوبی با فیلم‌های وی دارند. «خروج» هم محل انتقاد و تمجید افراد مختلفی بوده است و برای همین از دانشجویان خواستیم در این فضا هم ورود کنند و نظرات خود را بگویند.


سلیمانی در توضیح قالب‌های ارسال آثار در این فراخوان گفت: از افراد خواسته‌ایم تا نظرات‌شان را در کلیپ‌های یک دقیقه‌ای در اینستاگرام و یا رشته توئیت در فضای توئیتر با هشتگ «#صدای_خروج» منتشر کنند. همچنین یادداشت‌های اینستاگرامی با حداکثر 500 کلمه هم یکی دیگر از بخش‌های فراخوان است که لازم است هشتگ مذکور ذیل آن وجود داشته باشد.


وی در پایان گفت: تمامی پست‌های این هشتگ مورد ارزیابی و داوری قرار می‌گیرند و در آخر مورد داوری قرار می‌گیرند تا جوایز لازم به آنها اعطا شود.


یادآور می‌شود بنا بر آنچه در پوستر این فراخوان ذکر شده، علاقه مندان می‌توانند از تاریخ 29 فروردین تا 10 اردیبهشت در «صدای خروج» شرکت کنند.



انتهای پیام/4139/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب