شرکتهای دانشبنیان بیشتر حمایت میشوند
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، رضا نقی پور مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در تشریح عملکرد این صندوق در سال 98، گفت: خوشبختانه علیرغم مسائل پیش روی شرکت به لحاظ تغییر ماهیت قانونی، گسترش دامنه فعالیتها و با توجه به محدودیتهای موجود در سرمایه صندوق، توفیقات خوبی به دست آمد و تلاش خواهیم کرد این روند تداوم یابد و سال 99، سال شکوفایی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته کشور شود.
وی افزود: صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در سال ۹۸، بالغ بر ۸۷۰ میلیارد ریال ضمانتنامه صادر نمود که این رقم در دو دهه از فعالیت این شرکت بیسابقه بوده و یک رکورد محسوب میشود و در این بخش نسبت به سال 97، با 32 درصد افزایش مواجه بودیم.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته میزان مصوبات سال ۹۸ این شرکت را بالغ بر ۱۰۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این مصوبه بالاترین میزان طی ۴ سال گذشته بوده و نسبت به سال ۹۷ نیز ۲۵ درصد رشد داشته است.
نقی پور افزود: در این مدت و در بخش اعطای تسهیلات نیز مبلغ ۸۰۳ میلیارد ریال وام، در قالب قراردادهای منعقده به متقاضیان اعطا شده که در مقایسه با میزان قراردادهای منعقده در سال 97، رشدی بالغ بر ۳۰ درصد را نشان میدهد.
وی با اشاره به سیاستهای اصلی صندوق در حمایت از شرکتهای دانشبنیان تصریح کرد: در سال 98 و در حمایت از شرکتهای دانشبنیان عملکرد موفقی داشتیم و در این راستا هم به لحاظ وظیفه سازمانی و هم به لحاظ مسئولیت اجتماعی از شرکتهای فعال در زمینه تولید بیو ایمپلنتهای زیستی، کیسههای تجزیهپذیر، دوربینهای حرارتی و اخیراً نیز با شیوع بیماری کرونا شرکتهای فعال در زمینه تولید الکل و کیتهای تشخیص بیماری کوید 19 را حمایت کردیم که در سال جدید نیز این روند قویتر از گذشته ادامه پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/