دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 فروردين 1399 - 08:30
علیزاده در گفتگو با آنا:

خروج مراکز اقتصادی جهان از رکود ناشی از کرونا تا سال 2022 طول می‌کشد/ لزوم حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی با ارائه تسهیلات

منتخب مردم سپیدان و بیضاء در مجلس یازدهم با بیان اینکه  مؤسسات اقتصادی در دنیا زمان خروج از رکود اقتصادی ناشی از شیوع کرونا را اواخر سال 2022 برآورد کرده‌اند، گفت: ارائه تسهیلات و در اختیار قرار دادن به کسب‌وکارهای اینترنتی از راهکارهای دیگری برای برون رفت از شرایط اقتصادی پسا کرونا است.
کد خبر : 482742
38902af9-fd7d-4e5e-a22d-d1252c27876b (1).jpg

محسن علیزاده در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره بحران کرونا و دورنمای مشکلات اقتصادی آن در کشور اظهار کرد: کرونا فشار زیادی بر اقتصاد جهان وارد کرده و به عقیده کارشناسان اقتصادی، رکودی بزرگی را در اقتصاد دنیا رقم خواهد زد.


وی با بیان اینکه رکود اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا با رکود اقتصادی جهادی در دهه 30 میلادی قابل مقایسه است، تصریح کرد: ویروس کرونا علاوه بر هزاران قربانی در همه جای دنیا و همچنین در کشور عزیزمان ایران، آثار زیان‌باری بر اقتصاد و تولید می‌گذارد.


منتخب مردم سپیدان و بیضاء در مجلس یازدهم با بیان اینکه  مؤسسات اقتصادی در دنیا زمان خروج از رکود اقتصادی ناشی از شیوع کرونا را اواخر سال ۲۰۲۲ برآورد کرده‌اند، افزود: فلج شدن چرخه تولید، افزایش نرخ بیکاری، زمین‌گیرشدن صنایع، کاهش تولید ناخالص داخلی، از جمله آسیب‌هایی است که  ویروس کرونا به اقتصاد جهانی وارد خواهد کرد.


این اقتصاددان با اشاره به اینکه بنگاه‌های اقتصادی باید با بهره‌گیری از طرح‌های کسب و کار، تحلیل‌های مالی و الگوبرداری از روش‌های اقتصادی مشکلات خرج از بحران ناشی از کرونا را به حداقل برسانند، تأکید کرد: در همین راستا بود که مقام معظم رهبری امسال را سال جهش تولید معرفی کردند که این خود یک رهنمود ویژه برای دولت و مجلس است.


علیزاده با تأکید بر اینکه دولت و مجلس سال‌های گذشته با مشکلاتی چون زلزله، خشکسالی، ریزگرد، آلودگی هوا و سیل روبه‌رو بوده‌اند و خوشبختانه توانستند تا حدی بر عواقب ناشی از این حوادث  فائق آیند، خاطرنشان کرد:کاهش قیمت نفت، کاهش مالیات‌ها به عنوان یکی از منابع اصلی درآمدی دولت در پی کاهش میزان درآمدها، کاهش صادرات و تعطیلی شرایط اقتصادی را تغییر داده و صنایع تولیدی با معضل محدودیت بازار و اخلال در روند فروش مواجه هستند که باید برای اینها چاره‌ای اندیشید.


به اعتقاد وی برای جبران اثرات ناشی از شیوع ویروس کووید19 بر اقتصاد و عبور از شرایط موجود چاره‌ای جز ترمیم ساختار اقتصادی کشور نداریم.


منتخب مردم سپیدان و بیضاء در مجلس یازدهم با بیان اینکه باید دنبال راهکارهای جدید و جدی‌تر برای حل مسائل کشور باشیم، افزود: در شرایط فعلی و با توجه به اینکه مشکلات و آسیب‌های ناشی از این پاندمی کرونا هنوز به صورت کامل آشکار نشده است، دولت و مجلس باید برنامه‌ای برای ترغیب و تشویق سرمایه‌گذاران خارجی و حمایت از آنان برای کمک به اشتغال داشته باشند.


علیزاده حمایت از کسب و کارهای اینترنتی با ارائه تسهیلات و در اختیار قرار دادن سرورهای اینترنت رایگان را از راهکارهای دیگری برای برون رفت از شرایط اقتصادی پسا کرونا برشمرد و تأکید کرد: استفاده از ظرفیت‌های نیروی مسلح و بسیج در بخش تولید و خدمات کشور، بالا بردن انگیزه در بخش بهداشت و درمان و تقویت بیش از پیش این خط مقدم مبارزه با بیماری، حمایت از بازارر سرمایه و ایجاد فضایی امن برای سرمایه‌های خرد کشور و علاوه بر آن عرضه سهام شرکت‌های دولتی در صنایع مختلف به بخش خصوصی و رونق بخشیدن به بازار بورس از مواردی است که می‌توان به عنوان درمان اقتصادی از آنها یاد کرد.


وی با تصریح اینکه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در همه عرصه‌ها اصلی‌ترین راه برای تقویت بنیه اقتصادی است، گفت: استفاده از ظرفیت‌های بخش نظامی برای توسعه حمل و نقل عمومی برای جلوگیری از تبدیل این بخش به کانون شیوع مجدد کرونا از دیگر رویکردهایی است که باید در مد نظر مسئولان قرار گیرد.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب