دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دانشگاه آزاد علیه کرونا 49/ دکتر طهرانچی در گفتگو با آنا:

کرونا فرصتی است تا با آن تمدن غرب به چالش کشیده شود/ نخبگان جوان به چالش «حل مسئله ویروس کرونا» بپیوندند + فیلم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از چالش حل مسئله ویروس کرونا تاکید کرد: با حمایت بسیج و دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر نهادها که به این حرکت پیوستند این چالش در آینده نتیجه خوبی را رقم خواهد زد.
کد خبر : 482700
637029656866218769_lg.jpg

دکتر محمدمهدی طهرانچی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه ویروس کرونا یک شوک برای چرخه زندگی بشر در قرن بیست و یکم بوده است، اظهار کرد: به یکباره همه چرخه زندگی بشر توسط ویروس کرونا در یک لحظه متوقف شد و دستاوردهای بشر پاسخگوی کامل در مقابل این ویروس نبود.


وی عنوان کرد: باید از چالش حل مسئله ویروس کرونا حمایت شود، دانشگاه آزاد اسلامی دارای این افتخار است که به چالش حل مسئله ویروس کرونا پیوسته است و این مسئله فرصتی است تا تمدن غرب را به چالش کشید و سنگ بنای تمدن نوین اسلامی باید گذاشته شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه چالش کرونا فقط در حل مسئله اپیدمی کرونا نیست، افزود: علم بشر راه حل‌هایی را برای رهایی از این ویروس خواهد یافت، اما نکته اصلی این است که باید به شوک اصلی این ویروس توجه کرد که علم غرب را به چالش کشیده است. 






​​​​​​دکتر طهرانچی با اشاره به برخی فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حل مسئله ویروس کرونا،گفت: دوستان ما می‌خواهند عمیق در حوزه مدیریت سیاست‌گذاری، آسیب‌های اجتماعی و روانی، پیامدهای اقتصادی و نظام بهداشتی دقت کنند که مسئله امروز و فردا را باهم حل کنند تا باهم به سمت جلو در سال جهش تولید حرکت کنیم. 


وی با تاکید بر شرکت و حمایت از چالش حل مسئله کرونا افزود: اینجانب از تمام نخبه‌های جوان که در پیشرفت علمی و در حرکت جهادی علمی این کشور مایه افتخار هستند دعوت می‌کنم تا به این نهضت مردمی چالش حل مسئله ویروس کرونا بپیوندند تا بتوانیم به زودی از این برهه عبور کنیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از چالش حل مسئله ویروس کرونا تاکید کرد: با حمایت بسیج و دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر نهادها که به این حرکت پیوستند این چالش در آینده نتیجه خوبی را رقم خواهد زد.
دکتر طهرانچی با بیان اینکه بیشترین هزینه بشرِ قرن و بیست و یکم در حوزه سلامت است، افزود: بشر در حوزه سلامت پیشرفت‌های بسیار خوبی داشت تا آنجایی که پیوند اعضای بدن انجام می‌داد اما این پیشرفت‌ها پاسخگوی ویروس کرونا نبود.
وی با تاکید بر اینکه ویروس کرونا در رده ویروس‌های معروف و رایج است، بیان کرد: این ویروس، ویروسی هوشمند بوده که تمام کشورها را درگیر خود کرد و اولین ضربه خود را به نظام سلامت زد که توسط بشر خلق شده بود.
 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه دومین چالش به‌وجود آمده توسط ویروس کرونا چالش در زمینه تفکر بود، گفت: غرب وعده داده بود، علومی را که پیش‌ می‌برد و آنچه را که خلق کرده می‌تواند رفاه بشر را تضمین کند اما غافل از این بود که این مسیر پرجنب و جوشی که برای آسایش بشر طی کرده بود آرامش را از بشر گرفته است.
دکتر طهرانچی با بیان اینکه در حادثه ویروس کرونا سلامت و امینت روحی و روانی بشر دچار تهدید شد، تصریح کرد: به جرأت می‌توان گفت هیچگاه تمدن غرب اینگونه به چالش کشیده نشده بود؛ در راستای علم هزینه‌های بسیاری خرج شد و در این مسیر از مردم مالیات‌های بسیاری گرفته شد اما این سیاست علمی در تمامی کشورها توسط ویروس کرونا دچار چالش شد.
وی با تاکید بر اینکه سیاست‌گذاری توسط ویروس کرونا زیر سوال رفت بیان کرد: این ویروس نشان‌دهنده این بود که فقط نمی‌شود برای سیاست‌گذاری بر تفکر بشر بسنده کرد بلکه ما باید از اتصال به منبع وحی و معارفی که از این حوزه می‌گیریم در سیاست‌پژوهی استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه بشر باید به مبانی جدیدی دست یابد که قبل از این، مبانی علم را پیش می‌برد گفت: این مبانی تکیه بر علوم وحی است که باید در سیاست‌گذاری، آینده‌پژوهی و جهت‌گیری علم نیز به کار برد.
دکتر طهرانچی با بیان اینکه در بسیج یک امر پسندیده‌ای که نهضت عمومی را همراه دارد به راه افتاده است، افزود: این امر پسندیده چالش حل مسئله کروناست که این چالش به پیشنهاد پیشقراولان بسیج در حال فعالیت است همچنین در این چالش از خِرد جمعی جوانان خوب این سرزمین استفاده می‌شود.



انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب