دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:

مسمومیت با قارچ‌های خودرو موجب مرگ می‌شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: «سم تولید شده توسط قارچ‌های خودرو منجر به مسمومیت‌های شدید شده که عمدتاً آسیب‌های مخربی بر کبد دارند و حتی منجر به مرگ می‌شوند.»
کد خبر : 481666
9741926_304.jpg

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، امام‌بخش قائدی با هشدار درباره مسمویت با قارچ‌های خودرو و سمی اظهار کرد: «برخی از گونه‌های این قارچ‌ها به‌دلیل وجود ماده‌ای سمی به نام آماتوکسین، منجر به مسمومیت‌های شدید شده که عمدتاً آسیب‌های مخربی بر کبد دارند و حتی منجر به مرگ می‌شوند.»


وی افزود: «قارچ‌های سمی از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به قارچ‌های خوراکی دارند و تشخیص آنها توسط افراد عادی میسر نبوده و از طریق کاملاً علمی و تخصصی توسط متخصصان امکان پذیر است.»


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با تأکید بر اینکه بهتر است از جمع‌آوری و مصرف قارچ‌های خودرو در طبیعت خودداری شود، اضافه کرد: «سموم اینگونه قارچ‌ها بر اثر حرارت پختن، کباب کردن و یا آب‌پز کردن از بین رفته و تخریب نمی‌شود.»


قائدی خاطرنشان کرد: «بهترین راه پیشگیری از این نوع مسمومیت، مصرف نکردن هر نوع قارچ یا گیاهی است که توسط فرد کاملاً شناخته شده نیست و یا سلامت آن توسط وزارت بهداشت تأیید نشده است.»


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب