دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر خبر داد؛

استقرار تیم‌های پایش و بازرسی سلامت هلال احمر در سراسر کشور/ تاکنون بیش از 2 میلیون نفر غربالگری شدند

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: تیم‌های پایش و بازرسی سلامت جمعیت هلال احمر با مجهز شدن به دستگاه تب‌سنج و امکانات اولیه در ورودی و خروجی شهرها، ترمینال‌ها، ایستگاه‌های قطار و فرودگاه‌های سراسر کشور استقرار یافته‌اند.
کد خبر : 478704

مرتضی سلیمی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،  با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: جمعیت هلال احمر جهت کنترل شیوع ویروس کرونا مسئول برپایی و نظارت بر تیم های بازرسی سلامت مستقر در خروجی شهرها شده است.
وی اعلام کرد: از تاریخ ۱۵ تا ۲۶ اسفند ماه، ۸۴۹۵ نفر از نیروهای مستقر در پست‌های ایجاد شده، ۲۱۱۶۱۸۰ نفر را در مبادی ورودی و خروج استان‌های سراسر کشور غربالگری کرده‌اند که این فرآیند به طور ویژه‌تر در ۱۳ استان اصفهان، البرز، تهران، قم، مازندران، گیلان، گلستان، لرستان، استان مرکزی، همدان، سمنان، قزوین و خراسان رضوی ادامه پیدا خواهد کرد.
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر تصریح کرد: تیم‌های جمعیت هلال احمر با استفاده از ظرفیت های موجود در پایگاه‌ها و شعب‌هایش در سراسر کشور و همچنین تجهیز کردن آنها به دستگاه تب سنج و امکانات اولیه‌ی تشخیص، اقدام به استقرار تیم‌‌های پایش و بازرسی سلامت در ورودی و خروجی شهرها، ترمینال ها، ایستگاه‌های قطار و فرودگاه‌ها خواهند کرد.
وی افزود: در این طرح همه سازمان‌ها و نهادهای ذکر شده در ابلاغیه وزارت بهداشت به جمعیت هلال احمر از جمله دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، اورژانس کشور، نیروی انتظامی، استانداری‌ها، سازمان حمل‌ونقل جاده‌ای و ضابطین قوه قضاییه به عنوان همکار جمعیت هلال احمر خواهند بود.
سلیمی اظهار کرد: بر این اساس افراد مشکوک باید سریعا به همکاران دانشگاه علوم پزشکی مستقر در کنار تیم ها برای پیگیری های بعدی ارجاع شوند.
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در تشریح جزییات این طرح گفت: کمک به ارتقاء سلامت و حفظ ایمنی اقشار مختلف مردم، پایش و غربالگری مسافرین در مبادی ورودی و خروجی های شهرها، اجرای طرح غربالگری تب سنجی و شناسایی افراد مشکوک به بیماری و ارجاع به نظام سلامت کشور، قطع و کوتاه کردن زنجیره انسانی انتقال ویروس کووید ۱۹ از افراد ناقل به افراد سالم و ارائه آموزش های عمومی و همگانی در خصوص کرونا ویروس از جمله مهم ترین اهداف این طرح است.
سلیمی با تشریح ساختار انسانی مستقر در پایگاه‌ها بیان کرد: ساختار نیروی انسانی در پایگاه ها شامل ۴ نفر در هر شیفت ۸ ساعته عملیاتی است که از این ۴ نفر سه عضو (جوان، داوطلب، امدادگر، نجاتگر) و یک مسئول شیفت در پایگاه ها مستقر هستند.
وی با اعلام اینکه تجهیزات محافظتی تیم ها در پایگاه‌ها بر اساس استانداردهای اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی تعریف شده است، گفت: تجهیزات انفرادی شامل ماسک ۳ لایه، دستکش لاتکس معمولی و لباس امدادی و همچنین تجهیزات مورد نیاز تیمی شامل دستگاه تب سنج، ضدعفونی کننده دست، صابون مایع و چادر امدادی است.
سلیمی با اعلام اینکه تمامی خدمات ارائه شده در پست ها رایگان است، تاکید کرد: دریافت هرگونه وجه، اجناس و لوازم درقبال خدمات ارائه شده اکیدا ممنوع است.
به گفته رئیس سازمان امدادونجات هلال احمر، فعالیت تمام پست ها به صورت ۲۴ ساعته در سه شیفت (۸ صبح تا ساعت ۱۶، از ساعت ۱۶ تا ساعت ۲۴ و از بامداد تا ۸ صبح روز بعد )است. همچنین همه نیروهای شرکت کننده در طرح باید توسط پزشک معتمد جمعیت هلال احمر ویزیت شده و گواهی سلامت داشته باشند.


انتهای پیام/4076


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب