رئیسجمهور باید در شرایط اپیدمی بیماری در کشور پای کار باشد
اسدالله عباسی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به فراگیری بیماری کرونا در کشور اظهار کرد: رئیسجمهور مسئول مستقیم مسائلی است که در کشور میگذرد و باید در شرایط سخت اپیدمی بیماری در کشور پای کار باشد.
وی افزود: در خصوص کنترل، پیشگیری و درمان بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی و معیشتی ناشی از آن و دیگر مسائل رئیس قوه مجریه مسئول مستقیم است.
نماینده مردم رودسر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پذیرفتنی نیست بگوییم ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شده و کارش را انجام میدهد و دیگر نیازی به حضور رئیسجمهور نیست، تصریح کرد: این موضوع آنقدر اهمیت دارد که گویی جنگی در کشور برپا شده و باید مسئولان دست به دست یکدیگر داده و با آن مقابله کنند.
سخنگوی هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه امروز شیوع ویروس کرونا بهمثابه هجوم دشمن به سلامت، جان، اقتصاد و معیشت مردم است، گفت: روحانی باید از تمام ظرفیتهای موجود برای حفظ امنیت و سلامت مردم استفاده کند و به موضوع بیتفاوت نباشد.
عباسی با بیان اینکه روحانی باید از تمام ظرفیتهای سازمانها و نهادهای داخلی و خارجی برای خروج کشور از شرایط بیماری استفاده کند، اظهار کرد: ویروس کرونا در بسیاری از کشورهای دنیا فراگیر نشده و میتوانند به ما کمک کنند؛ حتی کشورهایی هم که درگیر هستند در تجهیزات و امکانات پزشکی میتوانند به رفع محدودیتها در ایران کمک کنند تا از این شرایط خارج شویم.
سخنگوی هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی با تصریح اینکه انتظار جامعه این است که رئیسجمهور شخصاً پای کار مبارزه با اپیدمی بیماری در کشور باشد، گفت: خوشبختانه هفته جاری شرایط در کشور نسبت به هفته گذشته بهتر بود و ای کاش رئیسجمهور از همان روزهای اول موضوع را جدی میگرفت و کار را گردن آقای نمکی نمیانداخت. چون همه دستگاهها همکاری لازم را با وزیر بهداشت نداشتند و در اجرای فرمانها تعلل کردند و یا اینکه از همه توان خود استفاده نکردند و زمان گذشت.
وی اضافه کرد: در کنترل استانهای شمالی آنقدر تعلل کردند که ویروس فراگیر شد و همه را زمینگیر کرد و حالا دنبال راهکار هستند. اینگونه نمیشود کشورداری کرد.
نماینده مردم رودسر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شهرستان رودسر امکان تهیه حداقلهای بهداشتی برای مردم وجود ندارد، خاطرنشان کرد: مردم برای حفظ سلامت خود از دستکشهای غیر استاندار و معمولی استفاده میکنند و این حداقلها برایشان وجود ندارد. متأسفانه حتی کسانی که در بیمارستانها در خط مقدم مقابله با بیماری خدمت میکنند هم از این ابزار اولیه محروم هستند.
عباسی بیان کرد: بهعنوان نمونه دانشگاه علوم پزشکی گیلان فقط روی شهر رشت متمرکز شده و توان رسیدگی به بخشهای دیگر استان و روستاها را ندارد. تاکنون هم مردم و خیرین بهصورت خودجوش کارهایی انجام دادهاند و لذا انتظار این است که رئیسجمهور شخصاً امور را پیگیری کند تا از این مرحله عبور کنیم.
انتهای پیام/4034/پ
انتهای پیام/