از کشف 42 میلیون دستکش یکبارمصرف تا تحویل اقلام بهداشتی مکشوفه به وزارت بهداشت
سیدیاسر رایگانی در گفتگو با خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به فعالیت شبانهروزی مأموران تعزیرات در راستای نظارت بر کارگاهها و کارخانههای تولید اقلام بهداشتی گفت: بعد از شیوع بیماری کرونا در کشور و بالا رفتن قیمت برخی از اقلام بهداشتی و کمیاب شدن آنها، گشتهای تعزیرات برای مقابله با وضوع احتکار و گرانفروشیهای احتمالی این اقلام افزایش پیدا کرد. البته در مأموریتهای تعزیرات، پلیس، وزارت صمت، سازمان اطلاعات سپاه، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیز مشارکت داشتند.
وی با بیان اینکه تا به امروز بیش از 7 هزار بازرسی صورت گرفته است، گفت: در پی این بازرسیها برخی از واحدها تذکر گرفتند، اما بیش از 2 هزار پرونده تخلف در حوزه اقلام بهداشتی تشکیل شده است. تاکنون بیش از 6 میلیون ماسک، 54 هزار لیتر ماده ضدعفونی کننده و 42 میلیون دستکش یکبارمصرف کشف شده است.
50 هزار ماسک تحویل وزارت بهداشت شد
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به این سؤال که اقلام بهداشتی کشفشده چگونه بین مردم توزیع میشود، اظهار کرد: در روزهای ابتدایی اسفند، اقلام بهداشتی کشفشده نظیر ماسک و دستکش به دانشگاههای علوم پزشکی محدوده موردنظر در سراسر کشور تحویل داده میشد، اما اخیراً با توجه به دستور وزارت بهداشت مبنی بر ارائه اقلام کشفشده به این وزارتخانه، اقلام تحویل وزارت بهداشت میشود. البته طی کردن مراحل اداری این کار حدود دو روز طول میکشد ولی ما به محض کشف اقلام، آنها را در اختیار وزارت بهداشت قرار میدهیم. روز گذشته نیز 50 هزار عدد ماسک مکشوفه در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت.
رایگانی خاطرنشان کرد: گشتهای ما در سراسر کشور فعال خواهند بود، اما از مردم نیز تقاضا داریم با مشاهده مواردی نظیر احتکار و گرانفروشی اقلام بهداشتی با سامانه 135 تماس بگیرند.
انتهای پیام/4110/پ
انتهای پیام/