کتابهای صوتی در اختیار دانشآموزان نابینا قرارگرفت
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید جواد حسینی در گفتوگو با یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه دانش آموزان استثنایی به ۷ طیف تقسیم میشوند، اظهار کرد: اغلب دانش آموزان با نیازهای ویژه به دلیل اینکه سیستم ایمنی ضعیفی دارند خطر بیشتری متوجه آنها است و باید از حضور در اجتماعات پرخطر پرهیز کنند.
وی با اشاره به اینکه در راستای پیشگیری از ابتلای به ویروس کرونا با مناسبسازی دستورالعمل وزارتی، دستورالعملی ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه به مدارس ارسالشده است، خاطرنشان کرد: مدرسه به لحاظ حضور دانش آموزان تعطیل است اما مدرسه بیشتر از همیشه باز است و این ایام فرصتی است که از بستر فناوریهای نوین و مدرسه مجازی، آموزش را پررونق به خانهها ببریم و خانوادهها را در امر تعلیم و تربیت مشارکت دهیم.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی بابیان سه کارگروه آموزش بهداشت و سلامت و استفاده از فناوریهای نوین، درسه سطح ستادی، استانی و مدارس برای اجرایی کردن دستورالعمل و رصد و پیگیری تشکیل شده است، گفت: شبکهای از نیروی انسانی نیز ایجاد شده است و وظیفه این شبکه پیگیری امر آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه در مدارس است.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان استثنایی به لحاظ بهره هوشی به دو دسته تقسیم میشوند، اظهار کرد: دانشآموزانی که از هوش عادی برخوردار هستند علاوه بر استفاده از آموزشهای مجازی از برنامههای شبکه آموزش استفاده میکنند و از روز شنبه زبان اشاره به برنامههای آموزشی شبکه آموزش اضافه خواهد شد.
حسینی در پایان گفت: برای نابینایان نیز کتابهای صوتی تولیدشده و در اختیار آنان قرار گرفته است و پیگیری امر آموزش دانش آموزان با بهره هوشی پایین تر از طریق آموزشهای در منزل، آموزش فردبهفرد، آموزشهای مجازی و درس افزارها در حال انجام است.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/