مهمانی عید 99 در سینماها چگونه خواهد بود؟/ آزمونی تازه برای محک زدن مخاطب
به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، فضاهای هنری و فرهنگی کشور بهواسطه نگرانی از شیوع بیماری کرونا عمدتاً به حال تعلیق در آمدهاند و کمتر محلی هنری را میتوان یافت که برنامههایش درحال اجرا باشد. خصوصاً برنامههای سینمایی که جزء سرگرمیهای همیشگی بوده اما این روزها تعطیلاند و حداقل تا پایان هفته جاری هیچگونه فعالیتی نخواهند داشت.
در این جمع اکران نوروز همیشه علاقهمندان خاص خودش را دارد؛ چه در مورد طیف متقاضیان و فیلمسازان باشد و چه علاقهمندان به سینما. در عین اینکه معمولاً بهترینهای سینمایی سال نیز در این چندساله، همهجوره تلاش کردهاند که در این اکران پرموهبت و پرفروش حضور داشته باشند و صاحب گیشه چندین میلیاردی شوند.
با این حال چینش اکران نوروز 99 به گونهای دیگر سوق داده شد و از این نظر تنها 3 فیلم از آثار رونمایی شده در جشنواره فجر را در جمع خود میبیند که در این بین نیز تنها «شنای پروانه» است که توانست در این رویداد عرضه اندامی کرده و نظر آراء مردمی را به سمت خود بکشاند. بنابراین همین چینش میتواند فضا را برای دیده شدن دیگر فیلمهای این سبد مهیا کند.
«شنای پروانه»، «خوب، بد، جلف 2: ارتش سری»، «لامینور» ، «لاله»، «بازیوو»، «پسرکشی»، و «زنها فرشتهاند-2» چینش اکران نوروز 99 هستند؛ هر چند که فیلم پیمان قاسمخانی به شکل غیرمعمولی توانست یکباره حتی فرصت اکران پیدا کند. با این حال فعلاض همگی پشت خط اکران و تعطیلی ناخواسته ایستادهاند و باید دید بالاخره از چه تاریخی میتوانند رنگ پرده را ببینند.
این چینش اشاره به نکاتی تازه دارد؛ خصوصا اینکه بهواسطه عدم حضور عمده فیلمهای خوب جشنواره فجر گذشته در این سبد، میتوان بر دست پر سینما در تواریخ دیگر اکران صحه گذاشت تا در برخی ایام سال، دیگر شاهد گیشه بدون مخاطب نباشیم.
این هفت فیلم هرکدام سراغ موضوعات مختلفی رفتهاند که از قصه طنز تا کودک و نیز اجتماعی و شاید ورزشی را میتوان در میانشان جستجو کرد.
همچنین برخی از این فیلمها نیز هنوز به نمایش درنیامدهاند و مخاطب بدون پیشینه سراغ آنها خواهد رفت. خصوصاً «پسرکشی» که صرفاً در جشنواره فجر رونمایی شد و البته «زنها فرشتهاند-2» ساخته آرش معیریان که هیچ اطلاعاتی از آن در دسترس نیست و برخی خبرها نیز به اشتباه از محمدحسین فرحبخش به عنوان کارگردان آن نام میبرند. برای همین زمان عمده فیلمها نیز متقاضی اکران بودهاند؛ اما بنابر تصویب شورای اکران نوروزی و معیارهای در نظر گرفته شده فعلاً به این جمع اضافه نشدند.
بنابراین اکران نوروزی امسال سینما چه بسا همانند آزمونی برای سینما باشد تا با این تنوع در قصه و خصوصاً کیفیت متفاوت فیلمها نسبت به همدیگر، مخاطب را محک بزند؛ که آیا مخاطب سینما در این اکران خاص، از همهجور فیلمی استقبال میکند و یا اینکه این کیفیت واقعی فیلمهاست که میتواند بستر فروش و استقبال غیرمعمول را به خود جذب کند.
انتهای پیام /4143/پ
انتهای پیام/