دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حبیب اسماعیلی در گفتگو با آنا:

اکران فعلی سینما فسادآور است/ «قرعه‌کشی فیلم‌ها» لااقل از اقدام عده‌ای که پدر سینما را درآورده‌اند، بهتر است

تهیه‌کننده سینما گفت: نه اینکه الزاماً قرعه‌کشی برای اکران، ایده‌آل باشد ولی قطعاً از اینکه هفت سرگروه سینما به‌تنهایی برای همه سینمای ایران تصمیم بگیرد، بهتر است. مطمئن باشید خطر جریان فعلی اکران سینما که فساد هم به وجود آورده، برای کلیت سینمای ما بدتر است.
کد خبر : 472662
Habib_Esmaeili.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، آیین‌نامه جدید اکران سینما به‌زودی قرار است تهیه شود و برای اکران فیلم‌های تازه و احتمالاً نوروز 99 به مرحله اجرا درآید. آیین‌نامه‌ای که شیوه‌ای جدید را برای نمایش فیلم‌ها در نظر گرفته و گویا قرار است مبتنی بر قرعه‌کشی میان فیلم‌ها باشد؛ تا این‌چنین به‌دوراز فضای ارتباطات غیرمنطقی، فیلم‌ها نیز از شانس یکسانی برای اکران عمومی برخوردار باشند.


این تغییرات از آنجا اهمیت دارد که شیوه اکران فعلی، مخالفان بسیاری دارد و تقریباً فیلم‌سازی نیست که از این شیوه رضایت داشته باشد؛ همان‌طور هم که عمده فیلم‌های حوزه کودک و نوجوان تا حتی ژانر جدی، منهای کمدی در اکران با موفقیتی همراه نیستند.


در همین راستا حبیب اسماعیلی، تهیه‌کننده و پخش‌کننده سینما در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا ضمن استقبال از قرعه‌کشی فیلم‌ها برای ورود به اکران عمومی، تأکید کرد: این طرح هرچه نباشد بالاخره از سینمایی که چند نفر برایش تصمیم می‌گیرد و پدر سینما را هم درمی‌آورد، بهتر است.


همه می‌دانند وضعیت اکران فعلی اشتباه و کاملاً غلط است


وی افزود: نه اینکه الزاماً قرعه‌کشی برای اکران، ایدئال باشد ولی قطعاً از اینکه هفت سرگروه سینما به‌تنهایی برای همه سینمای ایران تصمیم بگیرد، بهتر است. مطمئن باشید خطر جریان فعلی اکران سینما برای کلیت سینمای ما بدتر است و فساد هم به وجود آورده است.


تهیه‌کننده فیلم سینمایی «سرکوب» بر این عقیده بود: مگر می‌شود یکی دو نفر برای سینما تصمیم بگیرند و همه سینماها هم مجبور باشند که دنبالش بروند؟


اسماعیلی اشاره داشت: در همین شرایط کنونی، متأسفانه دفاتری داریم که خودشان هم سرگروه سینمایی دارند و هم فیلم و همچنین پخش؛ خب به همین راحتی فیلم خودشان را برای اکران می‌گذاشتند و بقیه فیلم‌ها از بین می‌رفتند.


مدیر شرکت رسانه فیلم‌سازان مولود گفت: قرعه‌کشی کردن حداقل عدالت نسبی را در اکران برقرار خواهد کرد؛ خصوصاً در قیاس با وضعیت اکران این چندساله که همه می‌دانند بسیار اشتباه و غلط است، این سیستم درست‌تر خواهد بود.


نباید همه داشته‌هایمان را در زمانی مثل نوروز و عید فطر خرج کنیم


وی درعین‌حال با اشاره به طرح جدید آیین‌نامه اکران عنوان کرد: برای طرح جدید اکران، اگر به مرحله اجرا برسد باید همه فیلم‌ها را به‌درستی جدول‌بندی کنند و هر ژانر و فیلمی با توجه به میزان مخاطب در دسته‌های مشخص قرار گیرند. در عین اینکه ما نباید همه داشته‌هایمان را لزوماً در زمانی مثل نوروز و عید فطر خرج کنیم.


اسماعیلی بیان کرد: فیلم‌های خوب جشنواره فجر را نباید یک‌باره و با هم در سبد اکران نوروز و چند بازه زمانی خاص سال گذاشت. همچنان که در تابستان امسال به دلیل نبود همین فیلم خوب و استقبال مخاطب، سینما رو به تعطیلی می‌رفت.


تهیه‌کننده فیلم «قرمز» همچنین گفت: با همین عدالت در اکران فیلم‌هاست که باید هر ماه لااقل یکی دو فیلم خوب روی پرده باشد تا همه جور فیلمی در کنار هم رنگ پرده را ببیند و فیلم‌ساز، سینمادار و مخاطب نیز راضی باشند. وگرنه شبیه وضعیت الآن می‌شود که کلی فیلم روی پرده آمده اما فروش خاصی نداشته‌اند.


حبیب اسماعیلی درنهایت خاطرنشان کرد: امیدوارم آیین‌نامه جدید به‌درستی بسته شود تا حافظ منافع تمام تهیه‌کنندگان سینما باشد.


انتهای پیام /4143/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب