دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 بهمن 1398 - 12:34
شهردار تهران:

درآمدهای پایدار شهرداری در سال آینده، ۳۷ درصد افزایش می‌‌یابد/ تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برای توسعه خط ۶ و ۷ مترو تهران در سال ۹۹

شهردار تهران با بیان اینکه درآمدهای پایدار شهرداری در سال آینده، ۳۷ درصد افزایش می‌یابد، از تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برای توسعه خط ۶ و ۷ مترو تهران در سال ۹۹ خبر داد.
کد خبر : 469521
3510c855-d5f9-4734-891a-7a33222b6890.jpeg

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا پیروز حناچی پیش از ظهر امروز در آیین تقدیم بودجه سال ۹۹ به شورای شهر تهران اظهار کرد: امروز مطابق وعده بعد از متمم بودجه، بودجه سال ۹۹ را مطابق برنامه شورا تقدیم کردیم.


وی در ارتباط با ویژگی‌های بودجه سال 99 اظهار کرد: رقم کل بودجه در سال آینده ۲۴,۹ درصد نسبت به سال ۹۸ افزایش یافته و سقف بودجه بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.


شهردار تهران با بیان این‌که تعیین رقم بودجه با توجه به شرایط موجود است، گفت: ما تلاش کردیم تا علی‌رغم شرایط بد اقتصادی از تهدیدهایی همچون حجم عظیم نقدینگی استفاده کرده و آن را تبدیل به فرصت کنیم.


حناچی ادامه داد: رقم بودجه ۲۵ درصد نسبت به سال ۹۸ افزایش یافته‌ است. بودجه عمرانی در سال آینده، ۴۳ درصد افزایش یافته است و این در حالی‌است که سهم هزینه‌ها کمتر از ۲۴ درصد افزایش داشته است. سهم درآمد پایدار نیز نسبت به سال ۹۸ از ۳۴ به ۳۷ درصد افزایش یافته است.


وی در ارتباط با پروژه های عمرانی توسعه نیز گفت: این بودجه برای سال آینده، ۴۳ درصد افزایش یافته است.


شهردار تهران با بیان اینکه ما در حال حاضر در یک پارادایم شیفت قرار داریم، گفت: در سال جدید بخش عمده‌ای از بودجه در مقیاس محلی تعریف شده است.


حناچی در ارتباط با سهم توسعه حمل و نقل عمومی در بودجه نیز گفت: توسعه خط ۶ و ۷ مترو با مبلغی معادل ۳ هزار میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان، ۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس، بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در راستای ساخت و مناسب‌سازی پیاده‌روها، تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان به منظور توسعه خیابان کامل و ۵۰۰ میلیون میلیارد تومان نیز صرف آسفالت معابر بزرگراهی و غیره بزرگراهی خواهد شد.


شهردار پایتخت در ارتباط با موضوع معماری و شهرسازی در بودجه سال 99 نیز اظهار کرد: ۲ هزار میلیارد تومان در راستای توسعه پروژه‌های توسعه محلی و ۸۵۵ میلیارد تومان در راستای پرداختن به بازآفرینی محلات ناکارآمد شهری که شامل ۵ میدانگاه شهری همچون برج طغرل و بریانک، توسعه باغ هنر در اراضی عباس‌آباد و ساماندهی راه‌آهن تهران-تبریز است.


حناچی در ادامه به ساخت دو گرمخانه مرکزی در دو پهنه شهر اشاره کرد و گفت: تخصیص ۶۴۰ میلیارد تومان به موضوع TODو ۵۳۳ میلیارد تومان به پروژه‌های اجتماعی و فرهنگی از دیگر موضوعات در بودجه سال ۹۹ شهر تهران است.


وی در ارتباط با سهم خدمات شهری در بودجه سال ۹۹ گفت: ۵۰۰ میلیارد تومان به منظور احداث بوستانهای جدید همچون منطقه جدا شده از پادگان ۰۶، چهار باغ، ایرانیان، فاز دوم هدایت و تکمیل بوستان‌های هرندی و گلها در بودجه ۹۹ پیش‌بینی شده است.


شهردار تهران در ارتباط با موضوع تملک باغات و احداث بوستان در مناطق ۷، ۸ ، ۹، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۴، ۱۶ و ۱۷ اذعان کرد: ۲۰۰ میلیارد تومان در ارتباط با این موضوع در بودجه سال ۹۹ پیش‌بینی شده است.


حناچی ادامه داد: یک‌صد میلیارد تومان در بحث ایمنی و مدیریت بحران، هزار میلیارد تومان هزینه خریداری تجهیزات آتش‌نشانی، ۷۲ میلیارد تومان توسعه سامانه هشدار سیل و زلزله و ۲۰۰ میلیارد تومان نیز به توسعه زیرساخت‌های شهر هوشمند تخصیص خواهد یافت.


وی در ادامه به سهم موارد دیگری در بودجه همچون بازنشستگی، بازخرید، حقوق و مزایای کارکنان و همچنین هزینه سازمان‌ها و شرکت‌ها اشاره کرد و گفت: تعیین این رقم‌ها با پیش‌بینی افزایش تورم در سال آینده را مطرح شده است.


شهردار تهران تصریح کرد: ما تلاش کردیم در بودجه سال ۹۹ محورهای فعالیت های اجتماعی را به همفکری عمومی بگذاریم. بعد از آتش‌سوزی حسن آباد موضوع مسابقه معماری مطرح شد و به دنبال آن هستیم تا در ارتباط با یادمان شهید سلیمانی و پرواز اوکراین نیز مسابقه عمومی برگزار کنیم.


حناچی در پایان ضمن اشاره به افتتاح پروژه استاد معین در روز آینده و همچنین تکمیل پروژه گیشا تا پایان سال اذعان کرد: نسل جدید پروژه‌های ما در مقیاس خرد و محلی است که هزینه آن کم و رضایت‌مندی زیادی را در پی خواهد داشت.


انتهای پیام/۴۱۰۵


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب