افزایش دکلهای مخابراتی ناشی از ضعف توسعه ارتباطات ثابت است
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، فرهود کاظمی در نشست بررسی عملکرد شرکت ارتباط مشترک شهر در خصوص ساماندهی دکلهای مخابراتی و ارائه چشم انداز مخابراتی شهر تهران که صبح امروز در برج میلاد برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه مخابرات ذینفعان مختلفی و بنگاههای فراوانی وجود دارد و در این میان کسانی که خدماتی را در این چرخه دریافت نمیکنند نیز در معرض خطر تبعات حوزه سلامت آن هستند.
وی تصریح کرد: شهرداری تهران با توجه به نقش ذاتی خود و به عنوان یک نهاد بیطرف که با رأی مردم روی کار است باید به عنوان یک نهاد مردمی کلیه منافع ذینفعان را در نظر بگیرد تا حقوق افراد ضایع نشود و ما شرکت ارتباط مشترک شهر تلاش کردیم به این مهم دست یابیم.
مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر با اشاره به آمارهای اتحادیه بینالمللی مخابرات(ITU) در ارتباط با نسبت جمعیت به کل سایتهای مخابراتی سیار عنوان کرد: سطح برخورداری شهروندان تهران به دکلهای مخابراتی نشان میدهد در حوزه ارتباط سیار تعداد سایت رادیویی برای هر هزار نفر بالاتر از یک است و این آمار در شهر تهران عددی در حدود 52صدم است که نشان میدهد این سطح دسترسی پایینتر از میزان استاندارد است که تعداد آن به 4 هزار و 500 عدد میرسد.
کاظمی با اشاره به این نکته که 30 درصد اقتصاد کشور در تهران متمرکز است، افزود: از نظر توسعهیافتگی در شهر تهران مشاهده میکنیم که وضعیت خوبی نداریم و در حوزه مخابرات در زمان ترافیک سنگین با اختلال تماس و اینترنت مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: براساس آمار و اطلاعات سطح برخورداری از ارتباطات ثابت پهنباند در هر صد نفر نزدیک به 12 درصد جمعیت مردم است و این دسترسی به فیبر نوری، مایکرویو، بی سیم و TDLT ، تقسیم میشود.
مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر با اشاره به اینکه افزایش دکلهای مخابراتی ناشی از ضعف ارتباطات اینترنتی ثابت از جمله فیبرنوری است، راه حل رفع آن را احداث خیابان کامل در پایتخت عنوان کرد و گفت: خیابان کامل سطح تاب آوری خیابان را بالا برده و تردد کامل و ایمن در آن فراهم میکند. در شرایط فعلی مشاهده میکنیم که زیرساختهای لازم در خیابانها وجود ندارد و اگر بخواهیم خیابان کامل را نیز به همین شکل احداث کنیم در بازه زمانی متفاوت دوباره باید حفاریهایی در آن انجام شود.
کاظمی در تشریح نهادهای ذیمدخل برای ساماندهی دکلها وآنتنها و ایستگاههای ارتباط رادیویی گفت: نماینده شورای شهر تهران، نماینده معاونت معماری و شهرسازی، نماینده معاونت خدمات شهری، نماینده معاونت برنامه ریزی از جمله افرادی هستند که در کارگروه ساماندهی دکلها، آنتنها و ایستگاهها ارتباطات رادیویی حضور دارند.
وی با بیان اینکه نهادهای خارج از شهرداری حاضر در کارگروه ساماندهی دکلهای مخابراتی سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت بهداشت، سازمان تنظیم مقررات رادیویی و سازمان انرژی اتمی است، گفت: با هماهنگی میان این نهادها و سازمانها کار نظارت و عملکرد رادیویی شهر صورت میگیرد.
انتهای پیام/۴۱۰۵/
انتهای پیام/