کشف 713 تن انواع مواد مخدر طی 9 ماه اخیر در کشور/ يک ميليون و 600 هزار معتاد در مراکز درمانی پذیرش شدند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از ستاد مبارزه با مواد مخدر، اسكندر مؤمنی در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر به اهم اهداف ستاد در سال جاری پرداخت و گفت: ساماندهی، نگهداری، درمان و كاهش آسيب معتادان متجاهر، افزايش سهم كشفيات مناطق شرق و حاشيه شرق كشور از كل كشفيات به 8 درصد، افزايش سهم كشفيات مبتنی بر اقدامات اطلاعاتی به ميزان 10 درصد، توقف نرخ رشد اعتياد و تبديل گفتمانسازی اجتماعی تا دو سال آينده به يكی از گفتمانهای مسلط اجتماعی در امر مبارزه با مواد مخدر از اهم اين اهداف است.
وی در ادامه به مهمترین دستاوردهای ستاد در 9 ماهه سال جاری پرداخت و افزود: در این مدت، در عمليات و درگيری مسلحانه با قاچاقچيان و اشرار با رشد 57 درصدی و نيز انهدام باند، گروه و شبكه تهيه و توزيع مواد مخدر و روانگردانها با رشد 5 درصدی مواجه بودهايم.
دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کشف 713 تن مواد مخدر در 9 ماهه سال جاری بيان کرد: در اين مدت، كشف بيش از 574 تن ترياک با افزايش 17 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل همچنان بخش اعظم كشفيات جمهوری اسلامی ايران را تشكيل میدهد و بعد از آن به ترتيب حشيش، مرفين، هروئين و شيشه به ترتيب در رتبههای بعدی كشفيات مواد مخدر قرار دارند.
به گفته مؤمنی در 9 ماهه سال جاری، 75 درصد کشفیات در مناطق شرق و حاشیه شرق و 25 درصد در سایر مناطق بوده است و همچنین 74 درصد اقدامات اطلاعاتی و 23 درصد انتظامی بوده است.
وی افزود: در حوزه فرهنگی و پيشگيری چند تفاهمنامه در راستای طرح ياريگران زندگی و بهدنبال مصوبه جلسه 136 ستاد با وزارت آموزشوپرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، معاونت زنان و خانواده رياست جمهوری، وزارت علوم و حوزه علميه قم منعقد شده است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در حوزه درمان و كاهش آسيب اعتياد نيز بهرهگيری از ظرفيتهای موجود در مراكز ماده 16 و اردوگاه 42 فشافويه برای انتقال، پذيرش و درمان معتادان متجاهر و نگهداری خردهفروشان و توزيعكنندگان جمعآوری شده و انعقاد تفاهمنامههای همكاری با نيروی انتظامی برای افزايش ظرفيت در مركز مهر سروش و ايجاد مركز شهيد زياديان توسط بسيج از اهم اقدامات بود.
مؤمنی اظهار کرد: همچنين طی اين مدت، بيش از يک ميليون و 600 هزار نفر در بيش از 9 هزار مركز درمان و كاهش آسيب از سوی وزارت بهداشت و سازمان بهزيستی با بهرهگيری از ظرفيتهای بخش غيردولتی و سازمانهای مردمنهاد و همچنين سازمانها و اقدامات تأمینی و تربيتی پذيرش شدهاند.
گفتنی است؛ هدف از برگزاری این جلسه، بررسی پیشرفت روند مصوبات جلسه 136 ستاد با حضور رئیس جمهور در مرداد ماه و جمعبندی برای ارائه گزارش به ایشان بوده است که در این راستا، برخی از نمايندگان دستگاههای عضو ستاد همچون وزارت آموزشوپرورش، وزارت بهداشت، دستگاه قضائی و بسيج آخرين گزارشهای حوزه متبوع خود را ارائه کردند.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/