صنعت اسباب بازی سومین صنعت پولساز دنیاست/ راهاندازی اتاقهای اسباب بازی در برخی مدارس
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن حاجی میرزایی در آئین گشایش پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی که صبح امروز در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، فراگیری و یادگیری را مهمترین رفتار انسانها ذکر کرد و خطاب به مسئولان گفت: اگر میخواهید تصویری از فردای یک جامعه داشته باشید به سراغ مدرسههای آن جامعه بروید.
وی نظام یادگیری را در مقابل احساس ناتوانی و ناکارآمدی دانست و با بیان اینکه یادگیری از بدو تولد آغاز میشود، مهمترین دوره یادگیری را دوران کودکی خواند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: هرچقدر جریان یادگیری را اصولیتر طراحی کنیم می توانیم با آسیبهای متنوعی که نسل ما را تهدید میکند مقابله کنیم.
حاجی میرزایی با بیان اینکه کلاس درس تنها موقعیت یادگیری نیست و همه عرصههای زندگی محیط یادگیری و فراگیری هستند، اظهار کرد: بازیها و وسایل اسباب بازی متمایزترین، جذابترین و پرمتقاضیترین عرصههای یادگیری هستند که با روح و روان انسانها سروکار دارند و میتوانند قدرت تخیل و خلاقیت را در انسانها و مخصوصاً کودکان تقویت کنند.
وی افزود: بازی به تعاملات اجتماعی کودکان بهبود داده و محلی برای نمایش و پرورش احساسات آنهاست، تمرکز ایجاد میکند و مهارتهای حرکتی را توسعه میدهد و با شادی و لذت همراه است و برای حل خلاقانه مسائل به آنها کمک می کند. بازی یکی از مجالهای مهم توسعه یادگیری است و تجربه زیسته را شخصی سازی میکند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بازی و اسباب بازی تنها برای تفریح و لذت نیست بلکه کارکرد عمیق تربیتی و آموزشی دارد، اظهار کرد: این عرصه، فرصت بی بدیلی برای کارآفرینان و فعالان اقتصادی و افرادی که روی فعالیتهای دانش بنیان کار میکنند نیز هست.
حاجی میرزایی صنعت اسباب بازی در تجارت جهانی را بعد از فروش مواد مخدر و اسلحه، سومین صنعت پولساز دنیا دانست و عنوان کرد: به دلیل بازار بزرگ داخلی و کشورهای همسایه میتوانیم سرمایهگذاری مهمی داشته باشیم.
وی افزود: این صنعت نیازمند خلاقیت و نوآوری است. امید است از این مسیر هم به اقتصاد جان بدهیم و هم جریان یادگیری را تعمیق کنیم.
وی با اشاره به راهاندازی اتاقهای اسباب بازی در برخی مدارس گفت: امید است خلاقان و نوآوران از این فرصت بهره بگیرند. از خانوادههای علاقهمند دعوت میکنم به نمایشگاه بیایند. این عرصه نقش مهمی در ساختن آینده فرزندان دارد.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/