ظرفیت خیابان 30 تیر منحصر به گذر غذا شده است/ 4 دین بزرگ در این خیابان نیایشگاه دارند
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مجید فراهانی در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با لزوم توجه به خیابان 30 تیر بهعنوان نماد تعامل پیروان ادیان توحیدی در تهران اظهار کرد: تهران، شهری برخوردار از تنوع فرهنگی، قومی و مذهبی است که در آن پیروان ادیان توحیدی در کمال آرامش و رواداری با هم زندگی میکنند. در این میان خیابان 30 تیر محلی است که در آن مذاهب و عقاید مختلف همه در یک نشانی مشترک جمع شدهاند.
وی ادامه داد: سالها است که پیروان ادیان گوناگون در این خیابان و در کنار هم در کمال آرامش زندگی میکنند. خیابانی که نیایشگاههای ادیان گوناگون شامل مسجد، کنیسه، آتشکده و کلیسایی با قدمتی بیش از خود خیابان را در یکجا جمع کرده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه خیابان 30 تیر ثروت فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و انسانی عظیمی است که ما باید قدردان آن بوده و در مسیر بهرهبرداری از این ظرفیت در مسیر توسعه پایدار شهری گام برداریم، گفت: در حال حاضر این ظرفیت به فراموشی سپرده شده و دلخوش به ایجاد گذر غذا یا احیای زیست شبانه شهری در بخشی از این خیابان شدهایم.
فراهانی افزود: با استناد به ماده 166 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، فرهنگی جمهوری اسلامی ايران و آیيننامه اجرايی آن، همچنين در اجرای بند 22 ماده 55 قانون شهرداریها و همچنین بر اساس بند 3 ماده 80 قانون شوراهای اسلامی کشور درباره لزوم توجه به خیابان 30 تیر به عنوان نماد رواداری و تعامل پیروان ادیان توحیدی در تهران تذکر میدهم.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران ضمن تأکید مجدد بر خیابان 30 تیر بهعنوان یک ثروت فرهنگی و اجتماعی، گفت: انتظار دارم با مشارکت و تعامل با انجمنها و تولیت اماکن دینی در این خیابان زمینههای مرمت و نگهداری مطلوب و بازدید گردشگران از این آثار ملی فراهم شده و شهردار تهران نیز نسبت جلب مشارکت شهروندان بهویژه پیروان ادیان توحیدی در راستای تحقق شعار تهران شهری برای همه گام بردارد.
انتهای پیام/4105/
انتهای پیام/