دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1398 - 11:17
پژمانفر در گفتگو با آنا:

دولت برای منافع چند هزار میلیاردی از ایجاد شبکه ملی اطلاعات طفره می‌رود

عضو فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت و وزارت اطلاعات از تشکیل شبکه ملی اطلاعات طفره می‌روند چون از این طریق مبالغی چند هزار میلیاردی از جیب مردم بر می‌دارند.
کد خبر : 450601
pejmanfar.ir_.jpg

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به ابهام‌‌زایی برخی رسانه‌ها پیرامون قطع اینترنت در کشور و جایگزینی اینترانت اظهار کرد: حرف از تقویت اینترنت داخلی برای این است که مردم کارهای خود را با سرعت بالاتر و هزینه بسیار کمتر انجام دهند.


وی افزود: مردم در دنیا اینترنت خود را از دو مسیر اینترنت داخلی و دیگری اینترنت بین‌المللی دریافت می‌کنند و طبیعتاً اینترنت بین‌المللی هزینه‌اش از اینترنت داخلی گران‌تر است.


نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چون ما در کشور شبکه ملی اطلاعات نداریم و اقداماتی که در این عرصه صورت گرفته تقریباً صفر است نتیجه این می‌شود که همه خدمات مردم در بستر اینترنت بین‌المللی و با قیمت گران در اختیارشان قرار می‌گیرد.


عضو فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی با ذکر این مثال که ما برای آب دادن باغچه‌هایمان نیاز به آب شرب تصفیه‌شده نداریم، لذا آب شرب را با قیمت بالاتر تهیه می‌کنیم و آبی را که باید به باغ‌ها داده شود، با قیمت کمتری تهیه می‌کنیم، اظهار کرد: موضوع اینترنت هم همین است، ما در فضای اینترنت داخلی می‌توانیم بهترین خدمات را در ارتباط با نیازهای مردم ارائه کنیم بدون اینکه از آنان پول زیادی دریافت کنیم.


پژمانفر تصریح کرد: هیچکس در کشور با اینترانت موافق نیست اما چیزی که ضرورت دارد، اینترنت ملی است که باید به آن بپردازیم.


وی با اشاره به اینکه برخی چنین عنوان می‌کنند که قرار است اینترنت در کشور قطع شود، گفت: اصلاً قرار نیست اینترنت قطع شود. دلیل اینکه مدتی اینترنت در کشور ما قطع بود و خسارتی وارد کرد این است که اینترنت داخلی نداشتیم. اگر شبکه ملی اطلاعات داشتیم در هیچ شرایطی اینترنت کشور قطع نمی‌شد.


نماینده مردم مشهد تأکید کرد: هیچ فعالیتی در زمینه شبکه ملی اطلاعات در کشور صورت نگرفته و همه فعالیت‌ها بر بستر اینترنت بین‌المللی و باند خارجی صورت می‌گیرد که این ظلم به مردم است.


پژمانفر با تأکید بر اینکه اگر در پهنای باند داخلی تشکیل می‌شد و اطلاعات مردم بر بستر آن قرار می‌گرفت اینقدر خسارت نمی‌دیدند، بیان کرد: دولت و وزارت اطلاعات باید چنین بستری آماده می‌کردند که اقدام مناسبی انجام ندادند.


وی اضافه کرد: دولت به دلیل مبالغ چند هزار میلیاردی که با این روش از جیب مردم بر می‌دارد، برای مردم این نگرانی را ایجاد کرده که تمام بهره‌مندی از اینترنت انحصاراً در اینترنت بین‌المللی می‌تواند باشد، لذا کارشناسان فنی موظفند در این زمینه مردم را آگاه کنند.


انتهای پیام/4034/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب