تأثیر جنگ رسانهای از جنگ فیزیکی بیشتر است/ بودجه بیبیسی فارسی با بودجه کل صداوسیما مطابقت میکند
عباس پاپیزاده در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا با اشاره به شرایط نامطلوب بودجه شبکههای برون مرزی و ماموریتهای سنگین این شبکهها در مقابله با استکبار رسانهای غرب گفت: دنیای امروز تحت سیطره رسانهها قرار گرفته و مردم جهان تحت تاثیر بمباران رسانهای قرار دارند به نوعی که رسانه ها قسمت عمده ای از مأموریت جنگ علیه کشورها را برعهده گرفته و هر روز این جنگ را وسیع تر و پر مخاطرهتر میکنند.
وی با بیان اینکه امروز کسی دیگر نمی تواند از تاثیر بی امان رسانه ها چشم پوشی کند، عنوان کرد: در جهان امروز رسانه های زیادی رشد و نمو کرده اند که هر کدام اهداف و نگرش خود را تبلیغ میکنند در این میان رسانههایی هم وجود دارند که آغازگر جنگ علیه کشورها هستند. جنگی که با تبلیغات منفی علیه فرهنگ، اقتصاد و اجتماع کشور رقیب کلید می خورد. این رسانه ها می کوشند بسیاری از رفتارها و جریانات فکری را شکل دهند.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه رسانهها عرصههای زیادی را در اختیار گرفتهاند، افزود: روز به روز بر اهمیت رسانهها تاکید می شود و نقصان در این بخش برای هر کشوری میتواند زیان بار باشد چرا که دشمنان آن کشور میتوانند از این غفلت به نفع خود استفاده کنند.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به جنگ رسانه ای آمریکا و هم پیمانانش علیه ایران تاکید کرد: آمریکا پیرو شکست های متعدد در طول 40 سال اخیر همواره دست از خباثت خود نکشیده و می کوشد دشمنی خود را با ایران از طریق رسانه ها – رسانه هایی که ماهیتا برپایه عناد و دشمنی شکل گرفته اند- دنبال کند تا از این طریق یک جنگ تمام عیار روانی علیه ایران راه بیاندازد، جنگی که حتما خسارت بار است و باید برای مقابله با آن تجهیزات و ادواتی فراهم کرد چراکه قطعا تاثیرات این جنگ بیش از جنگ فیزیکی ست وافکار انسان ها همواره قربانی این جنگ می شود.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه استکبار جهانی می کوشد هر نوع دروغ و تهمت را علیه ایران شکل دهد، اظهار کرد: با این حال آمریکا طی چندین دهه تلاش کرد تا آرمان های انقلاب اسلامی را پوشالی نشان دهد. آمریکا حتی با در اختیار گرفتن رسانههای تاثیرگذار خود نتوانسته خدشهای به این آرمانها وارد کند که این خود نشان می دهد ملت ما همواره پای انقلاب و ارزشهای والای آن ایستادهاند. اما این مسئله نشان از این ندارد که در زمینه مقابله با تهدیدات و جنگ روانی دشمن بیکار باشیم.
آمریکا حتی با در اختیار گرفتن رسانههای تاثیرگذار خود نتوانسته خدشهای به این آرمانها وارد کند.
پاپی زاده با اشاره به نقش و اهمیت شبکه های برون مرزی درجنگ رسانه ای دشمن تصریح کرد: به طور قطع این شبکه های برون مرزی کشور همچون پرس تی وی، العالم، الکوثر و .... هستند که در صف اول جنگ رسانه ای دشمن ایستاده و باید افکار عمومی را از نیرنگ و پلیدی دشمنان آگاه سازند، بنابراین در گام نخست باید دانست این شبکه ها ماموریت های خطیری دارند که حتی شاید دیده نشوند.
این نماینده مجلس ادامه داد: همچنین تاثیر شبکههای برون مرزی صداوسیما را نمی توان در راستای بسط و گسترش آرمان و اهداف انقلاب اسلامی نادیده گرفت.امروز آزادی خواهان جهان بیش از پیش به آرمان و اهداف انقلاب اسلامی پی برده اند و همواره درصدد این هستند تا همگام با آرمان انقلاب اسلامی پرده از چهره مستکبران بردارند. بنابراین شبکه های برون مرزی در این بخش هم باید سرآمد باشند که تاکنون این چنین بوده و اما برای رسیدن به اهداف والاتر، نیاز به حمایت دارند.
این نماینده مجلس با اشاره به مقوله سرمایه گذاری بر روی رسانه ها در بسیاری از کشورهای جهان تاکید کرد: سرمایه گذاری روی رسانه ها در کشور باید به یک فرهنگ تبدیل شود چراکه بسیاری از کشورها در حال حاضر روی رسانه های خود سرمایه گذاری بزرگی انجام می دهند.
پاپی زاده افزود: قطعا با سرمایه گذاری مناسب بر روی رسانه ها اهداف ملی و جهانی بهتر پیش خواهد رفت. در این رهگذار رسانههایی چون شبکههای برون مرزی رسانه ملی هم نیازمند سرمایه گذاری کلان هستند و باید از آنها به درستی حمایت کرد.
سرمایه گذاری روی رسانه ها در کشور باید به یک فرهنگ تبدیل شود چراکه بسیاری از کشورها در حال حاضر روی رسانه های خود سرمایه گذاری بزرگی انجام می دهند.
وی با بیان اینکه شبکههای برون مرزی باید همواره آماده پاسخگویی به شبهات ، دروغ پراکنی ، تهمت زنی دشمنان علیه ایران باشند، تاکید کرد: از این رو مسئولیت شبکههای برون مرزی چون «العالم» و «پرس تی وی» خطیر است چون به واقع این جنگ جنگی خطیر است و می تواند بزرگترین آسیب ها را به کشورها وارد سازد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه مهم ترین مشکل در بحث رسانه و به خصوص رسانه های برونمرزی ما عدم توجه به سرمایهگذاری در این بخش است، بیان کرد: سرمایهگذاری در بحث رسانه، سرمایهگذاری است که اندوخته میشود و هزینه نیست. سرمایهگذاری بر روی رسانه هزینهای نیست که از بین برود و هر چه در زمینه رسانه سرمایهگذاری شود، سرمایهگذاری درستی اتفاق افتاده است.
این نماینده مجلس با اشاره به بودجه سرسام آور شبکه هایی چون بی بی سی فارسی اضافه کرد: در حال حاضر بودجه شبکه ای چون شبکه بی بی سی فارسی با بودجه کل صداوسیمای ما مطابقت می کند لذا این امر ابتدا نشان از اهمیت رسانه ها در جهان دارد و ثانیا گویای تفکر دشمن در ابعاد تازه جنگاوری است که جنگ روانی درآن بیش از جنگ فیزیکی حائز اهیمت است.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تاکید کرد: در حال حاضر بودجه شبکه های برون مرزی ما به هیچ وجه کافی نیست و کفایت این جنگ تمام عیار را نمی کند. ما اگر به درستی متوجه جنگ روانی و رسانه ای دشمن شده ایم دیگر نباید وقت را تلف کنیم لذا ضرورت دارد بودجه شبکه های برون مرزی رسانه ملی همچون پرس تی وی، هیسپان تی وی و .... که به واقع با رسانه های بیگانه و معاند در رقابت هستند، تقویت شود و به درستی مد نظر قرار گیرد.
در حال حاضر بودجه شبکه های برون مرزی ما به هیچ وجه کافی نیست و کفایت این جنگ تمام عیار را نمی کند. ما اگر به درستی متوجه جنگ روانی و رسانه ای دشمن شده ایم دیگر نباید وقت را تلف کنیم.
پاپی زاده ادامه داد: اگر ما در بخش رسانههای برون مرزی سرمایهگذاری لازم را داشته باشیم حتما فواید این مسئله بیشتر از مضرات آن خواهد بود لذا بحث رسانه در جهان امروز بسیار جدی است و منافع کشورها در گرو این رسانهها تعریف میشود.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به ضرورت حمایت هر چه بهتر از این شبکهها بیان داشت : قطعا ما باید شبکههای برون مرزی صداوسیما را در مقابل این حجم از جنگ رسانه ای مجهز و نیرومند کنیم.
انتها پیام/
انتهای پیام/