تکیه به اقتصاد نفتی مانع توسعه کشور است
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، سورنا ستاری در شورای رونق تولید و اقتصاد دانشبنیان مازندران با بیان اینکه توسعه در اقتصاد دانشبنیان امری درونزا است اظهار کرد: اگر در کشور در پی توسعه هستیم باید خود برای تحقق آن تلاش کنیم.
وی افزود: با وارد کردن اجناس و تکیه به اقتصاد نفتی توسعه محقق نمیشود و برای توسعه باید خود مردم مطالبهگری کنند و باید بدانیم کشور ۸۰ میلیونی را با نفت نمیتوانیم بچرخانیم.
وی ضربه زدن به اصول کارآفرینی و فکری مردم را نتیجه فرهنگ نفتی بیان کرد و گفت: بازارسازی برای خارجیها نتیجه اقتصاد نفتی است.
ستاری با اشاره به اینکه ۹۸ درصد داروهای انسانی در کشور تولید میشود گفت: داروهای آبزیان و طیور حجم سنگینی از واردات را تشکیل میدهند و هرچقدر عرصه دانش مواد اولیه به تجاریسازی تبدیل شود موفقتر خواهیم بود.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور یادآور شد: مازندران پتانسیل فوقالعادهای دارد و استانی پهناور و دارای نیروی انسانی با استعدادتری است و نوآوری زمانی بروز مییابد که محرومیت وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: سابقه دانشگاهی مازندران میطلبد در حوزه زیستبوم و دانشبنیان تلاش بیشتری شود و لازم است تا خیرین نیز حمایت بیشتری داشته باشند.
ستاری با بیان اینکه دانشگاههای باید بتوانند شرکت فارغالتحصیل کنند ادامه داد: به ازای سرویسی که به این شرکتها میدهد میتواند خدمات از آن دریافت کند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با عنوان اینکه بخش خصوصی در پارکهای علم و فناوری ورود پیدا کردهاند گفت: استان به سیستم کارآفرینی نیاز دارد تا بخش خصوصی در حوزه فناوری سرمایهگذاری کند.
ستاری خواستار توسعه شبکه نوآوری در مازندران شد و گفت: اخذ استانداردهای بینالمللی برای صادرات توسط شرکتهای دانشبنیان باید پیگیری شود.
وی با بیان اینکه معاونت علمی حمایتهای لازم صادراتی از پارکها و شرکتهای فناوری خواهد داشت گفت: معافیتهای سربازی برای فعالان دانشبنیان از جمله حمایتها است و سعی کردیم اکوسیستم زیستبوم برای شرکتهای دانشبنیان ایجاد کنیم.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با تأکید بر اینکه کارآفرینی باید تبدیل به یک ارزش شود و حل مسائل و مشکلات را هدف شرکتهای دانشبنیان بیان کرد.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/