دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

«مدیران» مشتریان میز و صندلی‌های چند میلیون تومانی؛ تغییر دکوراسیون اداری این روزها چقدر آب می‌خورد؟

شاید برای افراد عادی جامعه تعجب‌آور باشد که کسی برای خرید یک صندلی 5 میلیون تومان هزینه کند، اما واقعیت این است که این روزها تجهیز ساده اتاق یک مدیر با چند صندلی و یک میز، حداقل 50 میلیون تومان هزینه دارد.
کد خبر : 43666

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، قیمت صندلی‌های به اصطلاح مدیریتی در بازار حسن‌آباد تهران از یک تا 5 میلیون تومان متغیر است. شاید در ظاهر بین این صندلی‌ها تفاوت چندانی نباشد، ولی طراحی، برند، کیفیت ساخت، مواد استفاده شده و مکانیزم‌های کاربردی آن‌ها باعث تفاوت قیمت می‌شود


محمد امیری، یک فروشنده بازار در این مورد می‌گوید: یک مدل صندلی مدیریتی با مکانیزم سینکرون وجود دارد که باعث می‌شود زاویه نشستن روی صندلی تغییر کند. زیره فوم سرد و رویه لایه ویسکوس آن باعث می‌شود صندلی در طول زمان از فرم نیافتد و چرم مصنوعی آن باعث تعرق کمتر می‌شود.


به گفته او، این صندلی خارجی یک میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومان قیمت دارد. ولی یک مدل صندلی ساخت داخل با همه این امکانات 670 هزار تومان قیمت دارد. میز


او می‌گوید: تفاوت این دو در کیفیت مواد به کار رفته و طراحی است. این دو محصول را اگر کنار یکدیگر بگذارید، متوجه تفاوت کیفیت ساخت آنها می‌شوید، ولی تفاوت آن قدر نیست که یک میلیون تومان تفاوت قیمت ایجاد کند.



به گفته امیری، هیچ ارزان بودنی بی‌دلیل نیست و همیشه هم گران بودن دلیل خوب بودن نیست. وی عرف سود محصولات وارداتی را 7 درصد عنوان می‌کند و می‌گوید: اگر دیدید کسی بیش از این به شما تخفیف می‌دهد، یا می‌خواهد این کاهش قیمت را روی بقیه کالاها جبران کند یا اینکه روی اجناس خود بیش از عرف بازار بهره می‌کشد.


او صندلی‌هایی با برند کاری‌نو را به عنوان یک صندلی گران‌قیمت در بازار معرفی می‌کند که حدود 4 میلیون و 200هزار تومان قیمت دارد. مدل ارزان‌تر آن هم 8000 Q است که 3 میلیون و 800 هزار تومان قیمت دارد و تخت خواب شو است.



میزهای مدیریتی هم از 500 هزار تومان تا 7میلیون تومان قیمت دارند. کیفیت ساخت، شبکه شدن چوب و mdf، تجهیزات اتصالی، چرم بودن یا HPL بودن روکش می‌تواند قیمت محصول را از 2 میلیون تومان به 7میلیون تومان برساند.


میز کارها معمولا 2 یا سه تکه هستند. قطعات به کار رفته در آن هم از چرم مصنوعی و طبیعی برای روکش گرفته تا روکش HPL ضد خش و چوب یا بافت چوبی با رنگ چوب است. معمولا HPL ها ضدخش هستند که قیمتشان بعید است از 3 میلیون تومان تجاوز کند.


البته اگر اتفاقی برای آنها بیفتد قابل تعمیر نیستند، ولی چوب یا رنگ چوب با وجود اینکه گران‌تر است و قیمتش در ابعاد بزرگ به 7 میلیون تومان هم می‌رسد، قابل اصلاح و ترمیم هستند. در میزهای گران معمولا از طراحی شبکه‌ای و لایه لایه استفاده می‌شود که باعث استحکام فوق‌العاده آنها می‌شود.



تجهیزات اداری مثل تقویم و ساعت و بقیه مخلفات که به ست رومیزی معروف هستند، معمولا بین 450 تا 580 هزار تومان قیمت دارند. البته این تجهیزات را می‌توان از لوازم تحریری‌ها به صورت جدا خرید. قیمت چراغ رو میزی هم معمولا بین 200 تا 300 هزار تومان است.


مبلمان کاری هم که ست آنها دو مبل تک نفره و یک مبل دو نفره است، مدل‌های مختلفی دارد، ولی در محدوده مبل‌های لاکچری بین یک تا سه میلیون تومان قیمت دارد. جلو مبلی‌ها هم به همین نسبت قیمت‌های مختلفی دارند و قیمت آنها جدا حساب می‌شود.



در نهایت، تجهیز دفتر کار یک مدیرعامل به یک کنسول یا کتابخانه و شاید هم هم دو احتیاج خواهد داشت. کنسول‌های لاکچری 3 تکه و 5 تکه بین یک تا 6.5 میلیون تومان قیمت دارند. معمولا کنسول های وکیوم اگر چرم طبیعی باشند، قیمت آنها بالای 4 میلیون تمام می‌شود.


یک کتابخانه 2 در شیشه تمام MDF حدود یک میلیون و سه در با کمد 2 میلیون و 800 هزار تومان ارزش دارد. اما گرانترین محصولی که خبرنگار آنا با آن مواجه شد، یک کتابخانه به ارزش 20 میلیون تومان بود.




انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب