دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در پردیس تئاتر تهران؛

نمایندگان مجلس به تماشای خاتون نشستند

جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نمایش«خاتون» در پردیس تئاتر تهران را دیدند.
کد خبر : 428945
09bed205-f886-4cd5-afc7-8382fae65535.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی نمایش خاتون، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد، حجت الاسلام طباطبایی‌نژاد، نماینده مردم اردستان و علیرضا محجوب، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به همراه تعدادی از خانواده شهدای دفاع مقدس در سالن اصلی پردیس تئاتر تهران به تماشای نمایش خاتون به کارگردانی و نویسندگی حسین عالم بخش نشستند.


حجت‌الاسلام سیدصادق طباطبایی‌نژاد پس از تماشای این نمایش با تشکر از عوامل کار از کارگردان تا تهیه‌کننده و بازیگران گفت: به نظرم بازی خوب بازیگران حال و هوای مساعدی برای مخاطب ایجاد کرده بود. ایده نمایش و پردازش آن توسط نویسنده و کارگردان نیز خوب بود.



وی در ادامه افزود: امیدواریم از این دست کارها زیاد شود و ما هم بتوانیم براساس متون و محتوای دینی بخشی از مرثیه‌ها و مظلومیت های اهل بیت(ع) در تاریخ را با استفاده از قالب نمایش ببینیم.


 طباطبایی‌نژاد با بیان اینکه قطعاً هنر از هر ابزار دیگری در انتقال مفهوم بهتر است، گفت: یک جهت ماندگاری قرآن کریم نیز پردازش هنرمندانه کلمات است. از سوی دیگر هنرهای بصری و نمایشی تأثیر به سزایی بر روح و روان مردم دارد که من جای این دست کارها را در عرصه مذهبی خالی می‌بینم، امیدوارم بیشتر در این عرصه کار شود.


این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره طرح هنر برای همه سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران نیز گفت: خوشبختانه این طرح اگر در فرهنگسراها و سالن های تحت امر شهرداری اجرا شود، می تواند مخاطبان بیشتری را به سمت تئاتر بیاورد و به فرهنگ اسلامی نیز کمک شایانی کند.


علیرضا محجوب، دیگر نماینده مجلس که به تماشای نمایش خاتون نشسته بود، نیز عنوان کرد: من یک زمانی با تئاتر خیلی عجین بودم، خصوصا با نمایش‌هایی که مربوط به کربلا بود. این نمایش نیز به نظر من از حیث صحنه، داستان پردازی بدیع، جالب و پر از زیبای های هنری بود.



وی در ادامه افزود: امیدواریم این دست تئاترها بیشتر بین مردم رواج پیدا کند چرا که هنر تئاتر ارتباط بیشتری با مردم نسبت به سایر هنرها برقرار می‌کند. مردم با هنرمند تئاتر در لحظاتی زندگی و تجسم جدیدی پیدا می کنند بنابراین ما در هر موضوعی از جمله کربلا و عاشورا می‌توانیم به این عرصه وارد شویم.


محجوب با تأکید بر اینکه نمایش های مذهبی به جز مکان های سنتی می‌تواند در سایر موقعیت‌ها و مکان‌ها به اجرا برسد، گفت: هنر شبیه‌خوانی نیز که در دوره صفویه و قاجار بی‌بدیل بود، مختص تئاتر آیینی است و می‌تواند باز هم مطرح شود.


رئیس  خانه کارگر در پاسخ به این سوال که برای صنف کارگر چه دغدغه‌ای در عرصه تئاتر داشته و دارد، گفت: ما زمانی جشنواره سالانه تئاتر کارگری را برگزار می‌کردیم،اما دستگاه‌های مسئول دیگر با ما همکاری نکردند و ما هم نتوانستیم جشنواره را ادامه دهیم وگرنه 10 سال ما دراین عرصه فعالیت کردیم. امیدواریم از این پس بتوانیم تئاتر را از نو زنده کنیم و همین امشب برای ما الهام‌بخش شد که حرکت‌هایی در عرصه تئاتر دینی و آیینی داشته باشیم.


انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب