دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 بهمن 1393 - 12:26
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای:

افراد بیسواد تحت آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای قرار می‌گیرند

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای با اشاره به اینکه اگر دوره‌های سوادآموزی با دوره‌های مهارتی تلفیق شود، کمک زیادی به اشتغال افراد بیسواد می‌کند، گفت: افراد بیسواد مراجعه کننده به مراکز فنی‌وحرفه‌ای را به نهضت سوادآموزی معرفی خواهیم کرد.
کد خبر : 4194

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، کوروش پرند رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک بین سازمان نهضت سواد آموزی و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور که امروز (چهارشنبه) در محل سازمان نهضت سود آموزی برگزار شد با اشاره به وجود رابطه‌ مستقیم بین محرومیت و بی‌سوادی در استان‌های کشور، اظهار کرد: کم‌سوادی و بی‌سوادی در بحث سبک زندگی تاثیرگذار است، از این رو سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای بی‌سوادان و کم‌سوادان برنامه‌های خاصی در نظر دارد.


وی افزود: 700 مرکز ثابت و 14 هزار آموزشگاه آزاد در حوزه‌ صنعت، خدمات، کشاورزی و فناوری پیشرفته به افراد آموزش می‌دهند که به این ترتیب 2 میلیون نفر در سال تحت آموزش قرار می‌گیرند.


پرند ادامه داد: در حوزه‌های صنعت، خدمات، کشاورزی، فناوری پیشرفته و فرهنگ و هنر، 5 هزار استاندارد آموزشی طراحی شده که در این مدت تلاش شده تعداد این استاندارد‌ها را افزایش و بروز رسانی کنیم.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: توسعه و ارتقای مهارت دانش و شایستگی‌های مورد نیاز مخاطبان، توسعه و ترویج فرهنگ سواد آموزی در گروه هدف و ترویج و الگو سازی آموزش‌های کاربردی از جمله اهداف اصلی امضای این تفاهم نامه است.


وی با اشاره به تعهدات سازمان فنی و حرفه‌ای در این تفاهم نامه، عنوان کرد: تدوین و بازنگری استاندارد‌های آموزشی، برنامه‌ریزی جهت اجرای دوره‌های آموزشی – مهارتی بر مبنای استاندارد‌های مصوب فنی و حرفه‌، برگزاری آزمون پایان دوره و آزمون ادواری و صدور گواهینامه مهارت بر اساس ضوابط سازمان، از جمله تعهدات سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به شمار می‌آید.


پرند اضافه کرد: روش، متدولوژی و تکنولوژی آموزشی گروه 30 تا 49 سال باید با گروه سنی 10 سال متفاوت باشد.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه توسعه‌ کسب و کار کوچک، متوسط، مشاغل خانگی و اشتغال‌های خود باید در برنامه‌های کشور مدنظر قرار گیرد، افزود: پس از آموزش سود آموزی، افراد باید آموزش‌های مهارتی را نیز طی کنند تا بتوانند جذب بازار کار شوند.


وی در خصوص تهیه بانک اطلاعاتی افراد، گفت: بیش از 99 درصد اطلاعات افراد در بانک اطلاعاتی سازمان درج شده که با ایجاد گواهینامه‌های الکترونیکی، این بانک اطلاعاتی از مهارت آموزان کشور قوی‌تر شده است.


پرند خاطرنشان کرد: آموزش‌های بازار محور از جمله اقدامات سازمان فنی و حرفه‌ای برای افراد است که آن‌ها به این وسیله می‌توانند ضمن گذراندن دوره‌های آموزشی، زندگی خود را نیز از درآمد حاصل از فروش تولیدات خود بگذرانند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب