فضای مجازی دسترسی افراد به مواد مخدر صنعتی را آسان کرده است
به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمود واعظی صبح امروز در همایش فصلی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانهای سراسر کشور اظهار کرد: امروز موضوع مواد مخدر در افکار عمومی و به ویژه رسانه جای خود را باز کرده است و ما معتقدیم همه نهادها و سازمانها باید با ستاد مبارزه با مواد مخدر همکاریهای لازم را داشته باشند. ما زمانی که بتوانیم موضوع مواد مخدر را به یک گفتمان در کشور تبدیل کنیم قطعاً موفق خواهیم بود.
وی ادامه داد: امروز شرایط جهان تغییر کرده است و مسئله مبارزه با مواد مخدر به دلیل تأثیرات منفی خانمانسوزی که دارد، عامل بروز سایر آسیبها نیز است.
رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: امروزه شاهد تغییر سبک زندگی هستیم و اگر فضای مجازی نبود و اطلاعات به سرعت منتقل نمیشد، بحث مواد صنعتی و شیمیایی در دسترس نبود و دسترسی به آن آسان نبود لذا با پیشرفت تکنولوژی کار مأموران ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز دشوار شده است. امروزه بروز مواد مخدر صنعتی مشکلاتی را برای افراد به وجود آورده است و ما باید برنامهریزیهایمان بر اساس شرایط امروز صورت گیرد.
وی با بیان اینکه نمیتوانیم با روشهای سنتی به جنگ با شرایط پیچیده امروز برویم خاطرنشان کرد: کشور ما شرایط پیچیدهای دارد و اصلاً به دنبال تبعیت از کشورهای دیگر نیست. امروزه آمریکا و رژیم صهیونیستی تمام تلاش خود را برای فشار به ایران اسلامی انجام میدهند.
واعظی گفت: قطعاً ستاد مبارزه با مواد مخدر باید از پشتوانه مالی خوبی برخوردار باشد چرا که قاچاقچیان امروزه از تکنولوژیهای جدید و پیشرفته در حوزه مواد مخدر استفاده میکنند. ما معتقدیم که اقدامات مقابلهای ما هم به نفع کشور خودمان و هم به نفع سایر کشورهاست.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه دشمنان با استفاده از مواد مخدر بهدنبال از بین بردن جوانان آینده کشورمان هستند عنوان کرد: از زمانی که مواد صنعتی و شیمیایی وارد بازار شده است مشکلات مختلفی را بین جوانان به وجود آورده است و این مواد به دلیل اینکه باعث بروز هیجانات کاذب میشود به مرور زمان موجب آسیب دیدن افراد میشود لذا آگاه سازی جوانان از خطرات ناشی از مصرف مواد مخدر صنعتی باید بهطور ویژه در دستور کار قرار گیرد.
وی گفت: اخیراً گزارشی خواندم که سن مصرف مواد مخدر درحال پایین آمدن است و موضوع مصرف مواد مخدر درحال گسترش بین بانوان است که باید با اقدامات پیشگیرانه جلوی این کار گرفته شود.
واعظی ادامه داد: دشمنان ایران اسلامی دانشگاهها را هدف قرار دادند و ما معتقدیم علاوه بر ستاد مبارزه با مواد مخدر، باید ستادی با همین مضمون در وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم تشکیل شود تا به موضوعات مواد مخدر بپردازد.
رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به لزوم همکاری همه نهادها برای مقابله با موضوع مواد مخدر خاطرنشان کرد: کشورها نباید به دلیل اینکه ترانزیت مواد مخدر از کشور آنها عبور نمیکند، نسبت به موضوع مواد مخدر بی تفاوت باشند لذا همه کشورها باید نسبت به این موضوع مسئولیتپذیر باشند. از طرفی اگر کارها بین کشورها تقسیم شود قطعاً نتایج مثبتی حاصل خواهد شد و همانطور که دستگاههای اطلاعاتی با همکاری یکدیگر امنیت منطقه را فراهم میکنند، در حوزه مواد مخدر نیز باید نوعی همکاری بین کشورها حاصل شود تا این موضوع بهطور کلی ریشه کن شود.
وی گفت: هدف اصلی قاچاقچیان مواد مخدر انتقال انواع مواد مخدر به اروپا است لذا این کشورها باید در زمینه مقابله با قاچاقچیان احساس مسئولیت کنند. کشورهای اروپایی باید به وظایف خود در امر مبارزه با مواد مخدر عمل کنند و موضوع مواد مخدر باید در کنار موضوع برجام پیش برود. کشورهای اروپایی باید بدانند که اگر ایران اسلامی با قاچاقچیان برخورد نکند، اروپاییان باید در کشور خودشان به مبارزه با این افراد بروند.
واعظی توجه به موضوع پیشگیری و درمان را امری ضروری عنوان کرد و گفت: ما باید آگاهی مردم را بالا ببریم و در مدارس و دانشگاهها باید به موضوع آموزش پرداخته شود؛ از طرفی مسئله اشتغال جوانان نیز بسیار حائز اهمیت است و ما باید در کمپها در کنار سمزدایی، مهارت آموزی را نیز دنبال کنیم تا این افراد بعد از گذراندن دوران درمان وارد بازار کار شوند.
رئیس دفتر رئیس جمهور در پایان با بیان اینکه قاچاقچیان امروزه از تجهیزات پیشرفته استفاده میکنند اظهار کرد: نوعی بازنگری باید در خصوص قوانین مواد مخدر صورت گیرد تا مأموران با خیال راحت بتوانند با قاچاقچیان برخورد کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۰
انتهای پیام/