دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جعفرزاده ایمن‌آبادی:

مجمع تشخیص در موضوع حذف سود مرکب به رونق تولید توجه کند/ ورشکستگی چند بانک با مدیریت ضعیف یا ورشکستگی هزاران بنگاه اقتصادی؟

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، از مجمع تشخیص مصلحت نظام درخواست کرد در بررسی مصوبه مجلس درباره الزام بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی به حذف سود و جریمه مضاعف از بدهی تسهیلات‌گیرندگان به رونق شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی توجه کند.
کد خبر : 415221
3.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از خانه ملت، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در خصوص مصوبه اخیر مجلس مبنی بر"الزام بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی به حذف سود و جریمه مضاعف از بدهی تسهیلات‌گیرندگان"، گفت: بانک‌ها در پی دریافت این سودها پول کلانی را از مردم گرفته و خود را فربه کرده و پسوند اسلامی را در پی بانک‌های ایرانی دچار خدشه کردند به همین دلیل با این اقدام مجلس حداقل 40 درصد از اقساط مشکوک‌الوصول وصول خواهد شد، همچنین طبق پیش‌بینی‌ها حدود 120 تا 150 هزار میلیون تومان به حساب مجموعه بانکی بازمی‌گردد اما متأسفانه بانک‌ها در برابر تصویب این مصوبه مقاومت‌ کردند.


نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود: بانک‌ها در پی دریافت سود مرکب از مردم سود هنگفتی بدست آورده‌اند اما برخی روسای بانک‌ها مسئولان را تحت‌فشار قرار می‌دهند که در صورت حذف سود مرکب ورشکسته خواهند شد.


وی همچنین از مجمع تشخیص مصلحت نظام تقاضا کرد در بررسی‌های خود به‌منظور تائید یا رد مصوبه اخیر مجلس مبنی بر"الزام بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی به حذف سود و جریمه مضاعف از بدهی تسهیلات‌گیرندگان"، به‌جای در نظر گرفتن ورشکستگی چند بانک که ناشی از مدیریت ضعیف است به ورشکستگی هزاران شرکت و بنگاه اقتصادی، تولیدی و افراد مختلف جامعه را در نظر بگیرند.


بانک‌ها املاک و خانه‌های مردم را مصادره می‌کنند


جعفرزاده ایمن‌آبادی با بیان اینکه بانک‌ها املاک و خانه‌های مردم را مصادره می‌کنند و خون مردم را کشیده‌اند، توضیح داد: متأسفانه چند روز گذشته متوجه شدم، زوجی بازنشسته یکی فرهنگی و دیگری دانشگاهی به دلیل مصادره منزلشان توسط بانک‌ به‌طور جداگانه در خانه اقوام‌ خود زندگی می‌کنند! در حالی که آموزش‌وپرورش و وزارت علوم هنوز پاداش بازنشستگی این زوج را پرداخت نکرده‌اند به همین دلیل آن‌ها در پرداخت بدهی خود به بانک با مشکل مواجه شده‌اند، درواقع بانک با مصادره خانه آن‌ها طلبش را دریافت کرد اما این خانواده دستشان به‌جایی برای دریافت حق بازنشستگی‌شان از دولت بند نیست و آیا ظلم بالاتر از این وجود دارد؟


اگر بانک‌ها از ربا فاصله گیرند مردم سرمایه‌گذاری بیشتری در بانک‌ها می‌کنند


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس معتقد است اگر روسای بانک‌ها به سمت بانکداری اسلامی روی آورده و از ربا فاصله گیرند، پول در جامعه گردش پیدا خواهد کرد و مردم در پی رضایت خود از آن‌ها سرمایه‌گذاری بیشتری در بانک‌ها می‌کنند و در ادامه تولید و اشتغال رونق خواهد گرفت.


انتهای پیام/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب