دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 شهريور 1398 - 17:04
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران:

سینماهای متروکه تهران ساماندهی می‌شوند/ داشتن سینمای خوب جزء حقوق شهروندی است

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به  ضرورت رشد کیفی و محتوایی سینماها در کنار رشد کمی و زیربنای آن، افزود: باید سینماهای متروک مانده در سطح شهر تهران نیز ساماندهی شده و از فضاهای بلاتکلیف آن برای توسعه فضاهای فرهنگی در تهران بهره بگیریم.
کد خبر : 415075
3.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از شهرنوشت، علیرضا آقایی با بیان این‌که کیفیت سالن‌های سینماها به اندازه کیفیت ساخت فیلم‌ها از اهمیت ویژه‌ای در اثرگذاری بر مخاطبان برخوردار است، اظهار کرد: داشتن سینماهای با کیفیت حق شهروندان است و خوشبختانه شرکت توسعه فضاهای فرهنگی از ابتدای تأسیس تاکنون توانسته است با ساخت 37 سالن سینما در پایتخت خدمات ارزنده‌‌ای ارائه دهد.


وی افزود: اقتصاد فرهنگ پایدارترین، سالم‌ترین و متنوع‌­ترین بخش اقتصاد شهری است که بسیار کمتر از دیگر بخش­‌های اقتصاد، دستخوش سوداگری‌­ها در بازار است. امروزه صنعت سینما نیز به عنوان یکی از صنایع سبز، خلاق و پویا، مورد توجه سرمایه­‌گذاران قرار گرفته است.


مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در ادامه به اهمیت سینماها در ارتقای فضای معنوی و غنی‌‌‌سازی اوقات فراغت اقشار مختلف شهروندان به ویژه نوجوانان و جوانان اشاره کرد و گفت: کالبد و فضاهای مناسب و با کیفیت سینماها در علاقمندان و فعالان هنر هفتم برای ساخت و تولید فیلم‌های با محتوای غنی و پربار ایجاد انگیزه کرده و منجر به رقابت سالم بین سینماگران می‌شود.


آقایی با اشاره به  ضرورت رشد کیفی و محتوایی سینماها در کنار رشد کمی و زیربنای آن، افزود: باید سینماهای متروک مانده در سطح شهر تهران نیز ساماندهی شده و از فضاهای بلاتکلیف آن برای توسعه فضاهای فرهنگی در تهران بهره بگیریم.


به گفته مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با توجه به اینکه امروزه شاهد رونق بازار سینما در بخش‌­های متنوع دیگر همچون سینمای هنر و تجربه، کودک، چند بعدی و ... نیز هستیم؛ بیش از گذشته به افزایش سرانه فضاهای سینمایی بر مبنای استانداردهای روز دنیا نیازمندیم تا با رشد اقتصاد فرهنگی در حوزه سینما که در زمره غنی­‌ترین بخش اقتصاد از جنبه غنای فرهنگی و بخش دانایی محور اقتصاد است، به افزایش سرمایه و ثروت اجتماعی شهر کمک کنیم.


وی ادامه داد: شرکت توسعه فضاهای فرهنگی به‌‌‌‌‌عنوان اولین متولی احداث و ایجاد پردیس‌­های سینمایی، تاکنون با ساخت و اجرای پردیس‌­های سینمایی ملت، زندگی، آزادی، رازی، تماشا، جوانه، راگا و پردیس سینمایی باغ کتاب تهران در مجموع حدود 100 هزار متر مربع مساحت زیر بنا و 37 سالن نمایش به سرانه سینماهای شهر تهران افزوده است.


گفتنی ست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با ساخت این پردیس‌های سینمایی در مناطق مختلف تهران از جمله مناطق 3، 5، 6، 11، 18، 19و 20  توانسته آغازگر جریانی تازه باشد، که در پی آن و توجه بخش خصوصی به این حوزه، پردیس­‌های متنوع دیگری نیز به مجموعه‌­های سینمایی شهر تهران اضافه شد.


انتهای پیام/4105/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب