کاهش 7 درصدی طلاق در استان کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید محمدعلی تقوی مدیرکل ثبت احوال کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز در جلسه شورای ثبت احوال و شورای راهبردی جمعیت این استان با بیان اینکه ولادت در استان در پنج ماه گذشته سال جاری کاهش 14 درصدی داشته است، گفت: کاهش ولادتها در سال 97 نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن 6 درصد بوده است.
وی عنوان کرد: سال 97 در حوزه طلاق کاهش 3.6 درصدی در مقایسه با سال 96 را شاهد بودیم.
مدیرکل ثبت احوال استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کاهش 6.4 درصدی ازدواج در پنج ماه گذشته سال ۹۸، عنوان کرد: در همین مدت کاهش 7 درصدی طلاق نیز به ثبت رسید.
تقوی به مکانیزهسازی اسناد در ثبت احوال استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: 23 خدمت توسط سازمان ثبت احوال استان با نظارت هوشمند اجرایی شده است.
وی یادآور شد: در حوزه صدور شناسنامههای مکانیزه 564 هزار و 670 شناسنامه با پوشش 79.2 در استان کهگیلویه و بویراحمد صادر شد.
مدیرکل ثبت احوال استان کهگیلویه و بویراحمد متذکر شد: تاکنون 85 درصد مردم استان برای کارت هوشمند ملی ثبتنام کردهاند.
تقوی با تأکید بر توسعه زیرساختی تصریح کرد: 11 اداره اجرایی و ستادی ثبت احوال در استان کهگیلویه و بویراحمد امور مردم را انجام میدهند که این موضوع توسعه زیرساختی شبکهها را طلب میکرد و فیبر نوری از مهمترین محورهای این توسعه بود.
وی توضیح داد: از مجموع 11 اداره، 9 اداره بر محور فیبر نوری فعال شده و اقدامات برای تکمیل زیرساختی دو اداره دیگر نیز عملیاتی خواهد شد و تحقق این مهم رتبه استان را به نخستین استان کشور خواهد رساند.
مدیرکل ثبت احوال استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر ضرورت تأمین اعتبار برای تکمیل زیرساختها گفت: مقرر شد که 500 میلیون تومان برای این موضوع در نظر گرفته شود.
احد جمالی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه وبویراحمد نیز در این جلسه گفت: تغییرات و آمارهای ثبت احوال و نوسانات رشد جمعیت، ازدواج و طلاق پیامهای مهمی دارد و باید با نگاه کارشناسی شده به آن توجه شود.
وی اضافه کرد: باید وقایع چهارگانه حیاتی و تغییرات جمعیتی بازنگری و با نگاه کارشناسی و پژوهشی مورد توجه قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: جمعیت کشور ما یک درصد جمعیت دنیاست و نزدیک به چهار درصد منابع دنیا در کشور ما قرار دارد؛ همچنین نیروی انسانی توانمندی در کشور وجود دارد و باید نیروی انسانی به لحاظ کمی و کیفی به آن توجه شود.
جمالی عنوان کرد: استفاده از این ظرفیتها رشد، توسعه و رفاه کشور را بیش از چهار برابر رفاه جهانی قرار خواهد داد و باید آسیبشناسی در این راستا عملیاتی شود.
وی بیان کرد: اقتصاد امروز به سمت دانشبنیان حرکت میکند و در دولت حرکتهای خوبی شکل گرفته و حرکت بر این مدار مورد تأکید است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: سال 2050 جمعیتها تعیینکننده اقتصادهای برتر دنیا خواهند بود و نگاه آسیبشناسی به روند و تحولات جمعیتی میتواند خروجیهای مناسبی برای جلوگیری از پیری جمعیت را رقم بزند.
جمالی با بیان اینکه نمودارها و آمارهای جمعیتی هرکدام یک نماد و پیام دارند، تشریح کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز باید اقدامات و آسیب شناسیهایی برایناساس شکل بگیرد.
انتهای پیام/4078/4062/4117/
انتهای پیام/