بازمهندسی رشتهها برای افزایش بهرهوری واحدهای دانشگاهی لرستان انجام شد/ پیشرفت 45 درصدی گزارش آسیبشناسی سیل لرستان
سیامک بهاروند در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با تشریح دستورکارها و مصوبات هفدهمین جلسه هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان اظهار کرد: در این جلسه چهار مورد برای تصویب در دستور کار قرار گرفت؛ نخست درآمدهای غیرشهریهای واحدهای خرمآباد و بروجرد بود که طرح موردنظر بررسی و مقرر شد تا دو ماه آینده نهایی شود.
وی، تغییر کاربری ساختمان آموزشی متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی در خرمآباد را از دیگر موارد بررسی شده در جلسه هیئتامنا عنوان و اضافه کرد: مقرر شد این فضای آموزشی به استیجاری تغییر کاربری دهد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان عنوان کرد: در بروجرد نیز ساختمان آموزشی فرسوده داشتیم که 40 سال از عمر آن گذشته بود و درنظر داریم این ساختمان را تبدیل به برج تجاری کنیم.
بهاروند، تصویب این دو موضوع را در جلسه هیئتامنا مشروط عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، مقرر شد گلخانهای به مساحت 5 هزار متر مربع در دانشگاه آزاد اسلامی خرمآباد ایجاد شود که اقدامات اولیه آن انجام شده است.
وی در بخش دیگری از گفتگوی خود با آنا با اشاره به برنامههای پیشروی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در حوزه علمی ـ پژوهشی بیان کرد: برنامههای خود را در دو بخش پایاننامه و پایش پیش میبریم. همچنین از سوی دکتر طهرانچی مأموریت یافتیم تا در حوزه سیل فروردینماه گزارش مبسوط و مستدلی را به سازمان مرکزی ارائه کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان یادآور شد: کارگروههایی که در حوزه سیل استان لرستان تشکیل شده شامل عمران، معماری، شهرسازی، روانشناسی، هیدرولوژی، زمینشناسی، علومپزشکی، حقوق و ... است.
بهاروند متذکر شد: پژوهش در حوزه سیل 45 درصد پیش رفته؛ حتی هفته گذشته جلسهای را با اعضای کارگروهها داشتیم و پیشرفت کار روند مثبتی داشته است.
وی، پذیرش دانشجو را از دیگر موارد بررسی شده در هفدهمین جلسه هیئتامنا عنوان و تأکید کرد: برای پذیرش دانشجوی جدید جلسهای را با مسئولان امر در ماه جاری داشتیم و کارگروه و کمیتههایی را تشکیل دادیم که در بحث پذیرش دانشجو مشاوره میدهند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان تبیین کرد: به عنوان مثال دو ساختمان را در مکانهای پرتردد شهر خرمآباد به بحث مشاوره اختصاص دادیم که راهنماییهای لازم را به داوطلبان انجام میدهند.
بهاروند، استادان دانشگاه و کارمندان متخصص را ازجمله افرادی عنوان کرد که به بحث مشاوره میپردازند و گفت: پذیرش دانشجو در سال گذشته بالغ بر 8 هزار و 250 نفر بود؛ اما امیدوارم با تدابیر اتخاذ شده ورودی مهر و بهمنماه امسال 10 درصد افزایش یابد یعنی به 9 هزار دانشجو برسد.
وی با اشاره به برنامه دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان برای آمایش و بازمهندسی رشتهها توضیح داد: جابهجایی رشتهها با همکاری مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی ازجمله خسروپناه و علمائی انجام شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان خاطرنشان کرد: برخی رشتهها با همکاری مسئولان دانشگاه آزاد جایابی شده و برخی رشتهها نیز از سایر استانها به لرستان واگذار شده است. رشتههایی نیز که در دانشگاه آزاد اسلامی لرستان پذیرش و متقاضی نداشته به سایر استانها از جمله تهران واگذار شده است.
بهاروند ادامه داد: این بازمهندسی رشتهها کمک میکند تا برخی رشتهها در واحدهای دانشگاهی استان لرستان فعال شود و این نویدی برای پذیرش بیشتر دانشجو خواهد بود.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/