آمریکا کمهزینهترین راه برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران را ایجاد جنگ روانی میداند
به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی لاریجانی پیش از ظهر امروز در نشستی به مناسبت روز خبرنگار با تبریک این روز به خبرنگاران با تأکید بر اهمیت حرفه خبرنگاری، گفت: این روزها شرایط کشور از جهات مختلف ویژگی خاص دارد و روی مسائل اقتصادی و بینالمللی و منطقهای ما تأثیر گذاشته است و وظیفه خبرنگاران در این شرایط این است که تحلیل روشنی از شرایط را در اختیار افکار عمومی قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه تصور برخی این است که جمهوری اسلامی ایران در سطح بینالمللی دنبال جنگافروزی است، افزود: ممکن است برخی کشورها و یکی دو کشور منطقه از این جهات رفتار هوسناکی برای آمریکاییها تدارک دیده باشند؛ اما بعید است سران این کشورها برای درگیری با ایران آنقدر کم عقل باشند، چون پاسخ ایران را به این رفتارها میدانند؛ لذا اگر مختصر عقلی داشته باشند که دارند، دست از رفتارهای ضد ایرانی برخواهند داشت.
رئیس مجلس خطاب با اشاره به اینکه باید در مقابل کاری که حریف میخواهد انجام دهد آماده باشیم، ادامه داد: آنان دو هدف را در قبال جمهوری اسلامی ایران دنبال میکنند که یکی ایجاد مشکل اقتصادی، فشار بر مردم و ایجاد نارضایتی و در کنار آن القای بیاعتمادی در سطح ملی است.
وی افزود: برایان هوک سیاستمدار ضد ایرانی آمریکا، روی مسائل روانی بسیار مانور میدهد و معتقد است کمهزینهترین راه برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران، ایجاد جنگ روانی و حس بیاعتمادی مردم نسبت به حکومت است.
لاریجانی با اشاره به اینکه آنان در مرحله اول تاکنون موفق نبودهاند، گفت: در مرحله دوم میخواهند جلوی توسعه اقتصادی را بگیرند و نگذارند ایران به لحاظ اقتصادی قدرتی داشته باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ایجاد همبستگی سیاسی و اجتماعی در داخل کشور را راهکار دیگری برای مقابله با تهدیدهای خارجی عنوان و تصریح کرد: دشمن دنبال مأیوس کردن است و ما باید برخی اختلافهای جزئی را کنار بگذاریم متأسفانه در این زمینه کاستی میبینیم و گاهی مشاهده میشود به جای معطوف کردن اردادهها بر برنامههای کشور، مسائل کوچک و کماهمیت برجستهسازی میشود.
وی با بیان اینکه در برخی تولیدات رسانهای نکات منفی تقویت میشود، نمیگوییم نقد نباشد، اما توجه به شرایط از الزامات امروز رسانههاست تأکید کرد: مأیوس کردن مردم به نهادها چه ثمری دارد، این کار نادرستی است.
لاریجانی اضافه کرد: کارهای مثبتی که در کشوی صورت میگیرد کمتر برجسته میشود، لذا خبرنگاران باید ببینند در نگارش خود چه فرآیندی را دنبال میکنند. رسانهها باید با تولید محتواها در راستای سیاستهای کشور مجال تخریب را از دشمنان بگیرند، وقتی دیگران ببینند مطالبی که علیه جمهوری اسلامی ایران تولید میکنند خریداری ندارد، عقبنشینی میکنند. اگر این استقامت را داشته باشیم بسیاری از کشورها ظرفیت جمهوری اسلامی ایران را در بعد اقتصادی و قدرت منطقهای میشناسند و متوجه میشوند که نمیتوانند علیه این ملت حرکتی انجام دهند.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین در این دیدار صمیمانه، پای مشکلات خبرنگاران نشست و به آنان مژده داد که طرحی در مجلس برای حمایت از خبرنگاران آماده شده است که بهزودی به صحن مجلس میآید.
وی با بیان اینکه تأخیر در پیگیری این طرح در مجلس به این دلیل بوده که منتظر لایحه دولت بودیم و دولت خواسته بود که در این زمینه لایحه بیاورد، گفت: حال که لایحه دولت نیامده از مسئولان میخواهم در زمان باقیمانده از مجلس دهم، این طرح را به صحن مجلس ارائه دهند.
لاریجانی از کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون اصلی و کمیسیون فرهنگی در جایگاه کمیسیون فرعی خواست روی طرح حمایت از خبرنگاران کار کرده و آن را ارائه دهند.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین به خبرنگاران وعده داد تا بتوانند در آینده نزدیک با گوشی هوشمند در جلسات مجلس حاضر شوند.
لاریجانی اضافه کرد: ملت آمریکا دچار یک دولت فاسد شدهاند؛ آمریکا در مسئله تحریم نفت ایران موفق نشد ولی توانست فشارهای اقتصادی را ایجاد کند و این فشار با کمک افرادی که در کشورهای مختلف به نحوی با آنها ارتباط دارند و توسط هراسی که در شرکتهای خارجی ایجاد کردهاند مانع همکاری آنان با ایران شدهاند.
وی با اشاره به اینکه آمریکاییها سعی کردهاند هراس امنیتی و سیاسی از سوی ایران در کشورهای منطقه ایجاد کنند، گفت: مشکلی هم که برای ظریف ایجاد میکنند، به خاطر زحماتی است که وزیر امور خارجه میکشد و مسائل آنان را افشا میکند، لذا اصحاب رسانه در تشریح شرایط کنونی برای افکار عمومی مسئولیت ملی بر دوش دارند.
لاریجانی چند وظیفه را در این زمینه برای خبرنگاران تشریح کرد و افزود: کمک کردن به اقتصاد ملی را در اولویت قرار دهید.
وی تشریح کرد: به جای گزارشهای منفی، زبان راهنمایی داشته باشید؛ مثلاً در توانمندسازی اقتصاد درونی ظرفیتهای بالقوه بسیاری داریم که در این زمان بالفعل شده است. اینها احتیاج به روشنگری دارد؛ شما تصور نکنید با انتشار مطلب غوغایی، نظر مخاطب را جلب میکنید. این کار میتواند از طریق راهنمایی افکار عمومی به کارهایی که در کشور صورت گرفته انجام شود که متأسفانه این موضوع در رسانهها کمتر دیده میشود.
رئیس مجلس با بیان اینکه حتی صدا و سیما هم در این زمینه خوب عمل نکرده، گفت: باید ببینیم چگونه میتوان از طریق تولید محتوای صحیح، ذهن جامعه را تکان داد.
وی یادآور شد: توانمندسازی اقتصاد کشور با استفاده از امکانات موجود نیازمند یک اصل ملی است و خبرنگاران و اصحاب رسانه میتوانند به عنوان ابزار اصلی در این جهت عمل کنند.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/