منتظر رأی دیوان عدالت اداری درباره انتخابات شورایاریها هستیم
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن هاشمی در حاشیه برگزاری جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران در خصوص گزارش حسابرسی شهرداری تهران در سال ۹۳ اظهار کرد: موارد اختلافات ذکر شده تنها در حد یک گزارش حسابرسی است و نمیتواند به عنوان یک طرح و لایحه ابلاغ شود.
وی با بیان اینکه بر اساس قوانین شهرداری و شورای اسلامی شهر تهران گزارش حسابرسی می بایست در شورا قرائت شود گفت: وجود تشکیک در این موضوع به واسطه زیاد بودن تعداد بندهای گزارش وجود داشت که به واسطه لزوم قانونی آن این گزارش قرائت شد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در این گزارش تخلفات از سوی حسابرس مطرح شده است، افزود: علاوه بر نظر حسابرس، نظر شهرداری و پس از آن کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر نیز باید مطرح شود و با توجه به پیچیدگی برخی از بندهایی که گزارش حسابرسی وجود داشت حتماً پاسخهای شهرداری باید دریافت و توضیحات لازم در ارتباط با آن ارائه گردد.
هاشمی با بیان اینکه ممکن است از سال ۹۳ تاکنون برخی از این مسائل حل شده باشد، در ارتباط با نحوه رسیدگی به موارد تخلف گزارش اظهار کرد: در این خصوص به دو شیوه عمل میشود مورد اول اینکه گزارشها برای رفع به هیئت تخلفات شهرداری ارسال میشود و در روش دوم در صورتی که تخلفات قضایی در آن محرز شود این تخلفات به قوه قضاییه ارسال خواهد شد.
وی در ارتباط با ذکر نام برخی از افراد در گزارش حسابرسی نیز گفت: گزارش حسابرسی محرمانه نیست و تنها در صورتی که ذکر نامی باعث ایجاد اخلال در امنیت شده باشد به واسطه ممهور شدن مهر محرمانه، از خواندن نام افراد جلوگیری میشود ولی در حالت کلی ما در شهرداری فعالیت محرمانه نداریم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با انتخابات شورایاریها نیز گفت: این انتخابات بهدلیل برگزاری الکترونیکی نظم مناسبی داشته و نتایج اولیه آن سه چهار ساعت بعد از اتمام رأیگیری اعلام شد.
هاشمی در خصوص شکایت مطرحشده از سوی سازمان بازرسی کل کشور به دیوان عدالت اداری در خصوص انتخابات شورایاریها نیز گفت: شکایت انجام شده و ما باید منتظر نظر دیوان باشیم.
وی در ارتباط با اظهار نظر رئیس پلیس راهور در خصوص افزایش حجم ترافیک در درون و بیرون محدوده طرح ترافیک نیز اظهار کرد: به طور طبیعی در زمان آغاز طرح، ورود خودرو کمتر است ولی پس از مدتی با آگاهی مردم نسبت به روشهای دور زدن آن و اضافه شدن میزان خودروها تردد در این محدودهها زیاد میشود و من از پلیس و معاونت حمل و نقل و ترافیک میخواهم نسبت به مدیریت این موضوع و کمک به کاهش آلودگی هوا به وظایف خود به درستی عمل کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: ما در تعیین طرح ترافیک نقشی نداشته و این تصمیم توسط شورای ترافیک مصوب و به اجرا در آمده و نقش شورا صرفاً تعیین و تأیید عوارض آن بود و من به این موضوع را اعلام کردم که چنین روشهایی موقتی است و مشکل تهران را بهطور کامل حل نمیکند.
هاشمی در ارتباط با مترو نیز گفت: تاکنون از سوی دولت فاینانسی برای مترو در نظر گرفته نشده است و میبایست علاوه بر پیگیری این موضوع از سوی مدیریت شهری تلاش کنیم تا با ایجاد مجتمعهای ایستگاهی بودجه لازم برای پیشرفت کار در مترو را تأمین کنیم.
وی در پایان گفت: ما نیازمند ۴۵۰ کیلومتر خطوط حمل و نقل ریلی انبوه هستیم و از طریق تأمین اعتبار باید از ۱۰ هزار نیروی موجود در شرکت بهرهبرداری و ساخت مترو برای رسیدن به اهدافمان استفاده کنیم.
انتهای پیام/۴۱۰۵/
انتهای پیام/