دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نماینده بجنورد در مجلس دهم تأکید کرد:

امکان داخلی‌سازی قطعات وارداتی با توان تولیدکنندگان

نماینده بجنورد در دولت دهم گفت: برگزاری رویداد «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» عرضه بروز و حضور استعدادها و توانایی‌هایی ملی است که می‌تواند گام به گام ما را از وابستگی به خارج از کشور دور کند.
کد خبر : 406911
_ALI4990.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، علی اکبری نماینده بجنورد در مجلس شورای اسلامی در مورد عملیاتی شدن شعار امسال با برگزاری نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» بیان کرد: این حرکت‌ها می‌تواند تلاش‌های مثبت و نمادینی برای آغاز پیشرفت‌های اقتصادی و صنعتی در سالی که شعار آن رونق تولید ملی است، باشد.


وی معتقد است گریزی نیست و اگر قرار است ما رو پای خود بایستیم و مانند همه کشورهای صنعتی که امروز با تولیداتشان به خودکفایی رسیده‌اند، قطعناً باید چنین رویدادهایی در سطح کشور برگزار شود.
اکبری افزود: برگزاری نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» عرضه بروز و حضور استعدادها و توانایی‌هایی ملی است که می‌تواند گام به گام ما را از وابستگی به خارج از کشور دور کند.
وی تاکید کرد: در این نمایشگاه زمینه‌ای برای مشاهده بخشی از نیازمندی های داخلی ایجاد شد که در نتیجه آن متقاضیان محصولات و صنایع به این یقین رسیدند که قطعات و تجهیزاتی که از خارج وارد می کردند، می‌توان مشابه آن و یا حتی بهتر از آن را در داخل کشور تولید کرد.
اکبری افزود: از آنجاکه دسترسی مردم به مراکز آموزشی و پژوهشی در سراسر کشور میسر نیست، طبیعی است که دولت و به ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت باید با راه‌اندازی چنین نمایشگاه‌هایی در واقع مجال ارائه ایده و معرفی تولیدات مورد نیاز را به مردم فراهم کند تا زمینه آشنایی سرمایه‌گذاران و صاحبان ایده میسر شود. در نتیجه شاهد ایجاد هم‌افزایی در زمینه پیشرفت‌های صنعتی و به تبع آن بهبود وضع اقتصاد خواهیم بود.
این نماینده مجلس در خصوص بکارگیری ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپی در چنین نمایشگاه‌هایی گفت: برگزاری نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» این زمینه را به وجود می‌آورد که شرکت‌های دانش‌بنیان و نوپا بصورت عملیاتی و فنی به حوزه صنعت ورود کنند و از این امکان در جهت بررسی و تحلیل زمینه‌های موجود برای گسترش فعالیتشان بهره ببرند. در این زمان است که این شرکت‌ها می‌توانند به شکوفایی و بالندگی دست یافته و تولیدات و خدماتشان را جایگزین نمونه‌های خارجی کنند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس عملکرد دستگاه‌های دولتی را در زمینه خودکفایی صنعت و کنار زدن تحریم‌ها را مثبت ارزیابی کرد و گفت: البته هنوز زمان طولانی از بازگشت دور مجدد تحریم‌ها نگذشته و نمی‌توان ارزیابی دقیقی از عملکرد دولت در زمینه خودکفایی و مقابله با تحریم‌ها ارائه نمود اما کم و بیش متوجه هستیم که بخش های دولتی در این مسیر فعال شدند و نمونه‌هایی را شاهد بودیم که گام‌های موثری را در جهت رونق تولید داخل برداشته‌اند.


انتهای پیام/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب