جمعیت فک خزر را از طریق کنوانسیونهای بینالمللی احیا میکنیم
حسینعلی ابراهیمیکارنامی در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با اقدامات پیشگیرانه محیط زیست استان مازندران در محافظت از فک خزر اظهار کرد: ما از معدود کشورهایی هستیم که برای شکار این گونه جانوری پروانه صادر نکرده و آن را ممنوع کردیم ولی موضوعی که مطرح است، این است که سایر کشورها هم نسبت به اهمیت حفظ فک خزر برای محیط زیست منطقه واقف باشند.
وی با بیان اینکه روسیه بهعنوان یکی از کشورهای حوزه شمالی در مقطعی لغو صدور پروانه شکار فک خزری را پذیرفت ولی در حال حاضر شکار آن صورت میگیرد، گفت: ما در تلاش هستیم تا از طریق کنوانسیونهای بینالمللی نسبت به احیای کامل جمعیت فکهای خزر اقدام کنیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مازندران در خصوص اقدامات انجام شده اداره کل این استان برای حفاظت از فک خزر، اذعان کرد: یکی از مواردیکه در سواحل خزر باعث تلفات این گونه جانوری میشد وجود تلههای ماهیگیری بود که با آموزش و اطلاعرسانیهای لازم و حتی ابزارهای تشویقی توانستیم کاهش مناسبی را در تلفات این حیوان داشته باشیم.
ابراهیمیکارنامی ضمن اشاره به این مطلب که تشکلهای مردم نهاد در بحث حفظ فک خزر بهخوبی ورود پیدا کردند، اظهار امیدواری کرد جمعیت این گونه باارزش جانوری حداقل از طرف ما تهدید نشود.
وی در ادامه اذعان کرد: فکهای خزر بهعنوان جانوران مهاجر محسوب میشوند و همین موضوع باعث شده تا سیستم پایشی برای آنها نداشته باشیم ولی در تلاش هستیم تا بحثهای حفاظتی خود را در حفاظت از آن تشدید کنیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مازندران در پایان خاطرنشان کرد: در بحث نظارت و پایش فک خزری ما علاوه بر نظارت بر صیادان، پایش فعالیتهای بهرهبرداران از دریا را هم در دستور کار داریم.
انتهای پیام/4105/
انتهای پیام/