دولت روحانی جزء کمکارترین دولتهاست/ نمره مردودی دولت در حوزه اقتصادی
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حسن روحانی، رئیسجمهور در سفر به استان خراسانشمالی صحبت از افزایش کار در ایران کرده بود و گفت: «بعد از جنگ جهانی دوم ژاپنی ها گفتند دیگر روزی هشت ساعت نباید کار کنیم. جنگ شده، ویرانی شده، باید کشورمان را آباد کنیم. هشت ساعت کار می کنیم پول می گیریم، 4 ساعت، 5 ساعت هم مجانی کار می کنیم. باید این کار را کرد، چاره ای نیست. همه ما مسئولیم».
در همینه زمینه یکبار عبدالله ناصری، مشاور ارشد سیاسی رئیس دولت اصلاحات گفته بود که با چشمان خود میبیند حسن روحانی ساعت 11 به پاستور میرود. به همین منظور و بررسی بیشتر آن با یکی از اعضای برجسته شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات گفتگو کردیم.
سعید نورمحمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه دولت دوازدهم یکی از کمکارترین دولتهاست، اظهار کرد: در کشورمان کارشناسان و مدیران میانی زمانی با جدیت و انگیزه بیشتری کار میکنند که در میان مدیران رأس این انگیزه و جدیت را در مدیران رأس مشاهده کنند.
وی با اشاره به بیثباتی در پستهای مدیریتی ادامه داد: متأسفانه در کشورمان تغییر پیاپی مدیران به دفعات تکرار شده و تنها مخصوص دولت روحانی نیست بلکه در دولت اصلاحات و دولت احمدینژاد هم اتفاق افتاده و هر دولتی که قدرت را به دست گرفته از رأس تا پایین، تمامی مدیران را تغییر داده که این یک نوع بیثباتی مدیریتی را در کشور حاکم کرده است.
عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان خاطرنشان کرد: وقتی مدیری احساس کند به دلیل شرایط سیاسی امکان دارد دوران مدیریتی او کوتاه باشد، به فکر این است که به قول معروف بار خود را سریع ببندد؛ بنابراین بیشتر از اینکه به فکر خدمت به مردم باشد به فکر تأمین منافع شخصی خود است، البته این شامل همه مدیران نمیشود ولی میان درصد قابل توجهی از مدیران مشاهده شده است.
نورمحمدی افزود: در کشورهای توسعهیافته وقتی دولتی تغییر میکند، فقط در میان مدیران رأس مانند وزرا و یا معاون وزرا این تغییرات اتفاق میافتد نه اینکه به مدیران میانی هم رحم نکنند.
وی در پایان با اشاره به عملکرد دولت روحانی گفت: در حوزه امنیتی این دولت نمره خیلی خوب، در حوزه فرهنگی نمره خوب و در حوزه اقتصادی مردود شده است.
انتهای پیام/4082/4079/
انتهای پیام/