صنعت گردشگری به یکی از پیشرانهای اقتصاد در دنیا تبدیل شده است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، ولی تیموری در نشست تخصصی گردشگری محور تعامل سازنده با جهان در موزه اظهار کرد: گردشگری یک صنعت انسان محور و اخلاق محور است.
وی با بیان اینکه اگر گردشگری در این دو محور خلاصه شود زمینه تعامل سازنده با جهان فراهم میشود، گفت: صنعت گردشگری امروزه به یکی از پیشرانهای اقتصاد در دنیا تبدیل شده است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: در سال گذشته یک میلیارد و 400میلیون گردشگر بینالمللی در سطح دنیا به ثبت رسیده است، این رقم برای دو سال آینده پیشبینی شده بود و فراتر از تصورها این نتیجه کسب شد.
تیموری با بیان اینکه صنعت گردشگری در دنیا با محور اخلاق مدیریت میشود، تأکید کرد: گردشگران قبل از حرکت به قوانین، مقررات و عرف مقصد توجه میکنند.
وی اظهار کرد: گردشگری در داخل کشور نیز باید محور تعامل سازنده باشد از این رو با رونق و توسعه گردشگری در داخل کشور انسجام هویت ایرانی را خواهیم داشت و باید تمهیدات لازم برای گردشگران خارجی در نظر گرفته شود تا منجر به محور تعامل سازنده با جهان شود.
ایوبی: موانع گردشگری در کشور باید برطرف شود
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران گفت: باید موانع گردشگری در کشور برطرف شود و اراده وجود داشته باشد زیرا تاکنون ارادهای را در این زمینه شاهد نبودیم.
حجتالله ایوبی با بیان اینکه گردشگری آرزوی تحقق نیافته در کشور ما است، افزود: شاید تحریمهای ظالمانه فرصت استثنایی باشد تا حداقل موضوع نفت را حتی ذهن فراموش کنیم و از گنجینه و جاذبههای این سرزمین کهن استفاده و گردشگری را تقویت کنیم.
وی گفت: در سال گذشته یک میلیارد و 400 میلیون نفر گردشگری بینالمللی به ثبت رسیده است و مثلا کشور اسپانیا در سال گذشته 54 میلیارد یورو درآمد از بخش گردشگری کسب کرده است.
دبیر کمیسیون ملی یونسکو ایران افزود: صنعت گردشگری به عنوان سومین منبع درآمد بعد از نفت و خودرو محسوب میشود.
ایوبی بیان کرد: نباید گردشگری ایران را با کشورهای اروپایی مقایسه کنیم چرا که حتی کشورهای منطقه در این زمینه با سرعت پیش میروند.
وی تأکید کرد: سران سه قوه با گفتگو باید در بحث گردشگری به اجماع ملی برسند چرا که یک سازمان و وزارتخانه نمیتواند به تنهایی موفق شود.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران بیان کرد: باید موانع گردشگری در کشور برطرف و اراده وجود داشته باشد زیرا تاکنون ارادهای را در این زمینه شاهد نبودیم.
وی خاطرنشان کرد: گردشگری تنها راه رفع سوءتفاهمها است و بهترین راه برای حل خشونت رفتاری است.
هاشمی: گردشگری نیروی پرقدرت برای بهبود روابط و تفاهم بینالمللی میان ملتها و جهان است
مدیرکل دیپلماسی گردشگری وزارت خارجه گفت: گردشگری نیروی پرقدرت برای بهبود روابط و تفاهم بینالمللی میان ملتها و جهان است و به عنوان صلح و دوستی میان مردم عمل می کند.
هاشمی اظهار کرد: گردشگری امری ارتباطی و مبتنی بر تعامل است و پیشرفت و توسعه کشورها در گروی تعامل و ارتباط میان ملتها است.
مدیرکل دیپلماسی گردشگری وزارت خارجه با بیان اینکه ارتباط و تعامل محور توسعه هر امری است، گفت: مفاهیمی چون جنگ، صلح، تعامل و دشمنی ناشی از نوع درک افراد از واقعیت های پیرامونی خود است.
وی گفت: جوامعی قدرت دارند که بیشترین نقش را در ساخت ادراک مردم جهان دارند و امروز سلاح پیشبرد منافع و توسعه اقتصادی و اجتماعی منوط به تعریف این مفاهیم است.
هاشمی با بیان اینکه کشورها از طریق ابزارهای مختلف ارتباطی برای رسیدن به اهداف خود تلاش می کنند، افزود: گردشگری یکی از بهترین راهها برای پیشبرد سیاست خارجی است.
مدیرکل دیپلماسی گردشگری وزارت خارجه با اشاره به اینکه سیاست داخلی همیشه پیش درآمد سیاست خارجی است، اظهار کرد: گردشگران تجربه های خود را از طریق تعامل با فرهنگها و ملت های دیگر کشورها کسب می کنند.
وی خاطرنشان کرد: گردشگری نیروی پرقدرت برای بهبود روابط و تفاهم بینالمللی میان ملتها و جهان است و به عنوان صلح و دوستی میان مردم عمل می کند.
هاشمی با بیان اینکه گردشگری همکاریهای بینالمللی نیز در پی خواهد داشت، گفت: وزارت خارجه ضمن معرفی ظرفیتهای گردشگری کشور سه هدف عمدا را دنبال میکند.
وی تأکید کرد: اهداف وزارت خارجه شامل معرفی هویت ایرانی و مبارزه با ایران هراسی، ایجاد همبستگی میان کشورها و توسعه اقتصادی کشور میشود.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/