بینش اعتقادی دانشآموزان برای ورود به آموزش عالی افزایش یابد
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اسلامی شدن دانشگاهها یکی از دغدغههای مهم نخبگان انقلابی است. باید جامعه علمی کشور برای رسیدن به قلههای مدنظر در بیانیه گام دوم انقلاب، نسبت به اسلامی کردن دانشگاهها بیش از گذشته فعالیت کنند.
در سلسله مطالب اسلامی شدن دانشگاهها، به برخی از مؤلفههای یک استاد از عناصر سیاستهای اجرایی اسلامی شدن دانشگاهها پرداختیم.
در شماره قبلی گفته شد که پیوسته مورد ارزیابی قرار گرفتن اساتید دانشگاه یکی از موضوعاتی است که مسئولان مربوط به اسلامی کردن دانشگاهها باید به آن توجه کنند.
ارزیابی اعضای هیئتعلمی اگر بهطور مداوم و پیوسته صورت بگیرد، دیگر شاهد برخی ناهنجاریهای اخلاقی در برخی اساتید نیستیم. حوزه نظارتی در دانشگاهها باید مدام اساتید را زیر نظر داشته باشد و نگذارد برخی از اعضای هیئتعلمی، تفکرات انحرافی خود را به دانشجویان القا کنند.
در این شماره به یکی از مؤلفههای دانشجو از عناصر سیاستهای اجرایی اسلامی شدن دانشگاهها میپردازیم. افزایش بینش اعتقادی دانشآموزان برای ورود به آموزش عالی یکی از موضوعاتی است که مسئولان مربوط به اسلامی کردن دانشگاهها باید به آن توجه کنند.
وزارت آموزش و پرورش باید در راستای دین مبین اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی برنامههایی را برای تعمیق معرفت دینی دانشآموزان تدارک ببیند تا وقتی دانشآموز به دانشگاه میآید از نظر اعتقادی تا حدودی غنی باشد.
تجهیز دانشآموزان در مقابل هجمه دشمنان باید بیشتر در دستور کار مسئولان مربوط به وزارت آموزش و پرورش قرار بگیرد.
نظامهای آموزش و پرورش و آموزش عالی با یکدیگر پیوستگی کاملی دارند، فلذا مسئولان این دو حوزه باید در جلسات هیئتهای اندیشهورز بنشینند در مورد تقویت مسائل عقیدتی و سیاسی دانشآموزان بحث و گفتگو کنند و راهکارهای عملیاتی خوبی را اجرا کنند.
انتهای پیام/4115/4118/
انتهای پیام/