ارتباط اساتید حوزه و دانشگاه تقویت شود
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اسلامی شدن دانشگاهها یکی از دغدغههای مهم نخبگان انقلابی است. باید جامعه علمی کشور برای رسیدن به قلههای مدنظر در بیانیه گام دوم انقلاب، نسبت به اسلامی کردن دانشگاهها بیش از گذشته فعالیت کنند.
در سلسله مطالب اسلامی شدن دانشگاهها، به برخی از مؤلفههای یک استاد از عناصر سیاستهای اجرایی اسلامی شدن دانشگاهها پرداختیم.
در شماره قبلی گفته شد حفظ حرمت و شأن اساتید دانشگاه در برنامههای مربوط به ارتقای معرفت آنان یکی از موضوعاتی است که مسئولان مربوط به اسلامی کردن دانشگاهها باید به آن توجه کنند.
هر استاد دانشگاه در رشته تخصصی خود یک فرد شایسته و اثرگذاری در سطح جامعه است و باید به این قشر فرهیخته احترام گذاشت. مسئولان اسلامی کردن دانشگاهها در برنامههایی که برای رشد عقیدتی و سیاسی اساتید میگذارند تلاش کنند که حرمت آنان حفظ شود.
استادان دانشگاه سهم بسیاری در تربیت نسل جوانی دارند که در آینده نزدیک جزء مدیران نظام اسلامی خواهند شد و باید به وظیفه خطیر خود آگاه باشند و با سعه صدر و اندیشه درست به دانشجویان، علم بیاموزند.
در این شماره به مؤلفه دیگر اساتید از عناصر سیاستهای اجرایی اسلامی شدن دانشگاهها میپردازیم. تقویت ارتباط اساتید حوزه و دانشگاه یکی از موضوعاتی است که مسئولان مربوط به اسلامی کردن دانشگاهها باید به آن توجه کنند.
وحدت حوزه و دانشگاه برای به کمال رسیدن انسان از بعد دینی و علمی بسیار حائز اهمیت است. اساتید حوزه و دانشگاه در مسائل مختلف علمی و فرهنگی میتوانند با یکدیگر تعامل داشته باشند. حوزویان میتوانند راهکارهای خوبی برای اسلامی کردن دانشگاهها پیشنهاد بدهند
برای اینکه بتوانیم با انواع آسیبهای اجتماعی و عقبماندگیهای علمی مبارزه کنیم باید برای تقویت نقش وحدت حوزه و دانشگاه توسط مسئولان مربوط به اسلامی شدن دانشگاهها تلاش صورت بگیرد. یکی از آسیبهای جامعه، ربوی بودن معاملات بانکی است که بارها مورد انتقاد مراجع تقلید بوده و اساتید حوزه و دانشگاه میتوانند با همفکری برای این موضوع راه حلی بیندیشند.
بنابراین تقویت ارتباط اساتید حوزه و دانشگاه اگر در دستور کار مسئولان مربوط به اسلامی شدن دانشگاهها قرار بگیرد مشکلات بسیاری از جامعه حل میشود.
انتهای پیام/۴۱۱۸/ن
انتهای پیام/