دانشآموزان دورههای نظری نباید در دانشگاه فنی و حرفهای درس بخوانند
جبار کوچکینژاد در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: در جلسه روز گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به موضوع حضور دانشآموزان غیرهنرستانی در دانشگاههای فنی و حرفهای پرداخته شد.
وی در توضیح این مطلب گفت: مرکز پژوهشهای مجلس در مورد آییننامهای که شورای سازمان آموزش و سنجش تصویب کرده بود، بررسیهایی انجام داد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: بر اساس این آییننامه، دانشآموزان هنرستانی میتوانند در رشتههایی غیر از فنی و حرفهای در دانشگاه شرکت کرده و دانشآموزان رشتههای نظری نیز میتوانند در دانشگاههای فنی و حرفهای شرکت کنند.
کوچکینژاد با بیان اینکه البته این موضوع خلاف سیاستهای دانشگاه فنی و حرفهای است، خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفهای یک دانشگاه کاربردی است و برای دورههای پنجساله طراحی شده تا تکنیسینهای ماهر آموزشدیده وارد جامعه شوند.
وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر این تعادل به هم خورده است، تصریح کرد: ورود دانشآموزان دورههای نظری به دانشگاههای فنی و حرفهای سبب میشود که این افراد تکنسینهای ماهری نباشند و با ورود به بازار کار نتوانند خوب عمل کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: به همین دلیل این موضوع در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح و قرار شد بر روی آن اصلاحاتی صورت گیرد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به موضوع ابلاغ آییننامه استخدام نیروهای حقالتدریسی و نهضتی تا پایان تیرماه اشاره کرد و گفت: این آییننامه از مدتها قبل ابلاغ شده؛ اما هنوز اجرا نشده است و به همین دلیل مجلس، دولت را برای انجام هرچه سریعتر این آییننامه و تصویب و اجرای آن مکلف کرده است تا تکلیف نیروهای حقالتدریسی و نهضتی تا پایان تیرماه مشخص شود.
وی افزود: مقرر شد تمامی کسانی که تا تاریخ 26 مهر 91 بهکار گرفته شدهاند، مشمول قانون شوند.
کوچکینژاد تصریح کرد: با اجرای این قانون حدود 30 هزار نفر از نیروهای حقالتدریسی پس از سالها بلاتکلیفی در وزارت آموزش و پرورش استخدام میشوند.
انتهای پیام/4087/4076/پ
انتهای پیام/