وظیفه استادان بسیجی حضور در همه عرصههای اجتماع و حل مشکلات است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولتآباد، فرهاد مصرینژاد ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه شهر دولتآباد به مناسبت روز بسیج اساتید با گرامیداشت یاد شهید مصطفی چمران اظهار کرد: وی استادی بسیجی و مخلص بود و در دورانی که میتوانست از بهترین امکانات علمی و پژوهشی استفاده کند و دنیای خود را به بهترین شکل ممکن بسازد آن را رها ساخته و با اخلاص کامل پا به عرصه جهاد گذاشت.
وی افزود: وی به واقع مصداق کامل یک بسیجی است؛ چرا که به فرموده رهبر معظم انقلاب «بسیجی یعنی علی(ع) که همه وجودش وقف اسلام بود.» حضرت علی(ع) آیینه تمام نمای یک بسیجی واقعی و الگوی کامل برای همه بشریت است. شاخصه مطرحشده در این بیان وقف همه وجود شخص برای اسلام است. این شاخصه را در فردی مانند شهید چمران میتوان یافت چرا که وی همه دنیای خود را وقف اسلام کرد و در آخر عزیزترین دارایی خود یعنی جانش را فدای اسلام کرد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد درباره روز بسیج اساتید گفت: امروز بهحق بهعنوان سالروز بسیج اساتید نامگذاری شده؛ چرا که مصادف با شهادت استاد بسیجی تمام و کمال است.
مصرینژاد تصریح کرد: بسیج اساتید سال 1380 رسماً به تصویب رسید و اهداف اصلی آن، تحقق دستورات و رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در دانشگاهها، بسط فرهنگ و تفکر بسیجی در میان اعضای هیئت علمی دانشگاهها، دفاع از ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی، کمک به ایجاد زمینه مناسب برای تلاش علمی و پژوهشی با هماهنگی مدیریت دانشگاه، ارتقای اندیشه و روحیه خدمت به جامعه و کشور در دانشگاهها و کمک به ارتقای معرفت و آگاهی دینی را شامل میشود.
وی با بیان اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب بیان کرد: مهمترین موضوع مطرحشده در ماههای اخیر بیانیه گام دوم انقلاب بوده که در واقع اهداف و استراتژیهای 40 ساله دوم انقلاب در آن بیان شده و با توجه به محتوای متن، یکی از مخاطبان عمده این بیانیه دانشگاهها هستند؛ چرا که در توصیههای این بیانیه یکی از مهمترین بخشها به علم و پژوهش اشاره شده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد تأکید کرد: دانشگاه بهعنوان قوه عاقله کشور باید در این حوزه گامهای جدی بردارد. در این راستا استادان دانشگاهها و بهویژه استادان بسیجی وظیفه حضور و بروز در همه عرصههای اجتماع را در راستای حل مشکلات مختلف اعم از اقتصادی، اجتماعی و صنعتی را به عهده دارند.
مصرینژاد گفت: همه وجود استاد بسیجی که همانا دانش و مهارتش است باید وقف اسلام و انقلاب باشد. استاد تراز انقلاب اسلامی باید با حضور در عرصههای مختلف ضمن آسیبشناسی و مسئلهیابی با رویکرد حل مسائل در راستای ایجاد تمدن نوین اسلامی که مقدمه آن جامعه اسلامی و دولت اسلامی است قدم بردارد.
وی تصریح کرد: بهطور کلی باید گفت استاد بسیجی فردی است که در حوزه تخصصی خود جزو بهترینها باشد. بهعنوان چهره فرهنگی و اخلاق مدار شناخته شود و در راستای حل مشکلات بدون چشمداشت مادی بهصورت جهادی واردشده و تلاش کند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد با بیان وظایف تعریفشده بسیج اساتید استان اصفهان اظهار کرد: ایجاد نقش محوری استادان بسیجی در متن جامعه، حضور جهادی آنان در تبیین و به ثمر رساندن بیانیه گام دوم، گسترش اندیشکدههای علمی راهبردی بهمنظور آسیبشناسی در حوزههای مختلف و ارائه راهبردهای سیاستی به سازمانهای قانونگذار و مجری در کشور، ایجاد کانونهای تخصصی بسیج اساتید و شبکهسازی استادان بسیجی برای حضور در عرصههای اجتماعی و فرهنگی مهمترین وظایف این سازمان است.
انتهای پیام/4121/
انتهای پیام/