دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برای حفظ دستاورد ماه رمضان چه کنیم؟

استاد حوزه علمیه قم، حفظ دستاوردهای ماه مبارک رمضان را بسیار مهم دانست و تمرین روزه‌داری در طول سال را از بهترین راه‌های حفظ دستاوردهای این ماه مبارک برشمرد.
کد خبر : 396665
_MID7678.jpg

حجت‌الاسلام مسلم گریوانی در گفتگو با خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، به راهکارهای حفظ دستاوردهای ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: ماه رمضان از ماه‌های بابرکتی است که برای همه کسانی که یک ماه روزه‌دار بودند، دستاوردهای عظیمی را به همراه داشته است.


وی تمرین تشنگی و گرسنگی را تنها یکی از دستاوردهای ظاهری ماه رمضان برشمرد و افزود: این تشنگی و گرسنگی به ما می‌آموزد که در برابر سختی‌ها و ناملایمات چگونه مقاومت کنیم و نگذاریم که هوا و هوس بر ما غلبه کند؛ از این‌رو می‌توانیم از این فرصت برای تحول روحی و معنوی خود بیشتر بهره بگیریم و این مهم را به‌راحتی از دست ندهیم.


استاد حوزه علمیه قم، تربیت و اندیشه را از دیگر دستاوردهای ماه مبارک رمضان برشمرد و خاطرنشان کرد: کسی که یک ماه روزه‌دار بوده و توانسته سختی‌های زیادی را متحمل شود، این فرد می‌تواند با برخی مشکلات روزمره مقابله کند و به قلب خودش صفا و صمیمت ببخشد.


وی تصریح کرد: تسلیم و تواضع از دیگر مواردی است که انسان در ماه مبارک رمضان به آن دست‌یافته و باید تمرین کند که در برابر دیگران متواضع باشد و این روحیه همیشه در طول زندگی‌ باقی بماند و نگذارد شیطان بر او غلبه کند.


گریوانی خاطرنشان کرد: بیشتر گناهانی که از انسان‌ها سر می‌زند به دلیل گفتار و رفتارهای انسانی است که سرمنشأ همه آن‌ها پرخوری به شمار می‌آید و این موضوع سبب می‌شود انسان به سمت هوا و هوس برود، از این‌رو برای مبارزه با هوا و هوس باید بیشتر تلاش کنیم که کم‌خوری و کم‌حرف زدن بهترین راه آن است.


وی یادآور شد: البته یک روش دیگر هم برای حفظ دستاوردهای ماه مبارک رمضان وجود دارد و آن این است که انسان روزه‌داری را در طول سال تمرین کند و توصیه می‌شود که روزهای دوشنبه و پنجشنبه روزه بگیرد تا این دستاورد در طول سال برای او حفظ شود.


انتهای پیام/4072/4090/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب