دولت دوازدهم دستاورد مثبتی در حوزه آموزش و پرورش نداشته است
مهدی بهلولی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: انتخاب بطحایی به عنوان وزیر آموزش و پرورش از همان روز نخست غلط و اشتباه بود و این انتخاب با مخالفت طیف وسیعی از فرهنگیان مواجه شد.
وی افزود: بطحایی بهعنوان معاون پشتیبانی وزیر سابق آموزش و پرورش فرد ناشناختهای در سطح وزارتخانه نبود و شناخت نسبی نسبت به او در میان فرهنگیان وجود داشت اما در این میان فرهنگیان کسی را میخواستند که بتواند از حق آنها در دل دولت دفاع کند در حالی که بطحایی وزنه قابل توجهی در این زمینه نبود.
کارشناس آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اقدام به استعفای وزیر آموزش و پرورش نشان داد که این نگاه درست بوده است، تصریح کرد: از دو سال پیش، بسیاری از افراد در این خصوص صحبت کردند اما هیچکس گوش شنوا نداشت و توجهی به این ماجرا نمیکرد.
بهلولی تأکید کرد: با انتخاب بطحایی تنها به بدنه آموزش و پرورش صدمه وارد شد؛ زیرا دو سال گذشته از دست رفته و دو سال آینده نیز از دست خواهد رفت؛ چرا که با حجم وسیع مشکلاتی که در وزارت آموزش و پرورش وجود دارد، هر فردی که در رأس آن قرار گیرد، میگوید من در میانه راه آمدهام و قطعاً نخواهد توانست مطالبات فرهنگیان را به سرانجام برساند.
وی با تأکید بر اینکه دولت دوازدهم دستاوردی برای آموزش و پرورش نداشت، افزود: وقتی اعلام کردند که وزیر آموزش و پرورش برای حضور در مجلس شورای اسلامی استعفا داده است، این موضوع در واقع توهین به شعور فرهنگیان است زیرا هیچ کس نقد دولت را به نسیه مجلس نخواهد فروخت و این بهانه بسیار بچگانهای بود.
کارشناس آموزش و پرورش تأکید کرد: در ضمن بطحایی به عنوان وزیر آموزش و پرورش چه اقدام شاخصی در این وزارتخانه انجام داده است که انتظار داشته باشد که در مجلس شورای اسلامی نیز از قشر فرهنگی رأی بیاورد؟
بهلولی با اشاره به اینکه برخی از گمانهزنیها حاکی از این است که بطحایی استعفای خودخواسته نداشته، ادامه داد: مشکلاتی که این اواخر در مدارس رخ داد و فیلمهای گروهی از دانشآموزان منتشر شد، یکی از مسائلی است که به عنوان فشار برای استعفای این وزیر مطرح شده است.
وی در ادامه تأکید کرد: برخی نیز معتقدند که اعتراضات معلمان بالا گرفته و از آنجا که وزیر آموزش و پرورش توان حل مشکلات آنها را نداشت، مجبور به استعفا شد.
کارشناس آموزش و پرورش تصریح کرد: در هر حال باید بگوییم چهار سال دولت دوازدهم برای آموزش و پرورش هیچ دستاورد مثبتی نداشته و نخواهد داشت.
انتهای پیام/4087/4076/ن
انتهای پیام/