در اردوی تشکلهای دانشجویی چه گذشت؟ از حضور در راهپیمایی و نمازجمعه تا تشکیل زنجیره انسانی در نیروگاه بوشهر
به گزارش گروه دانشگاه آنا، علی قدمیاری در گفتگویی درباره جزئیات اردوی بوشهر و تشکل های دانشجویی اسلامی- سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: اولین اردوی دانشجویی این تشکل ها اواخر شهریور ماه سال جاری برگزار شد و اردوی بوشهر به عنوان دومین اردوی دانشجویی در دور جدید محسوب می شد و هدف از برگزاری آن نیز حضور نمایندگان و فعالان تشکل های دانشجویی اسلامی- سیاسی دانشگاه آزاد با هر سلیقه سیاسی بود تا در قالب نشست هایی با یکدیگر آشنا شوند و نقاط ضعف و قوت خود را ارزیابی کنند و از این طریق وحدت و همدلی میان آنها بیشتر شود. همچنین سعی داشتیم تا با مسائل و موانع پیش روی تشکل ها آنها شویم و کمک کنیم تا مسائل آنها را به گوش مسئولان رسانده و تا حد امکان آنها را حل کنیم.
وی افزود: تشکل ها می توانند بازوی مشورتی توانمندی برای مسئولان دانشگاه باشند تا از نظرات آنها بهره مند شویم و سیاست های منطقی دانشگاه را نیز در مقام اخذ نظر مطرح کنند تا نقاط ضعف و قوت به مسئولان باز خورد شود و هنگامی که تصمیم گیری نهایی صورت گرفت؛ کمک کنند که به بدنه دانشجویی تفهیم شود تا شاهد همراهی بدنه دانشجویی از طریق تشکل ها باشیم.
قدمیاری در ادامه با تأکید بر اینکه در قالب برگزاری جلسات سعی در تحکیم اصول محوری تشکل ها داریم افزود: در اردوی اخیر بوشهر که همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر برگزار شد، یکی از اهداف مهم ابراز وفاداری و پایبندی به آرمان های بلند امام خمینی (ره) و انقلاب شکوهمند اسلامی بود.
مدیر کل تشکل های دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اردوی بوشهر بر اساس مصوبه ستاد مرکزی گرامیداشت دهه فجر دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین در راستای بخشنامه معاونت فرهنگی و اجتماعی برای برگزاری مراسم دهه فجر تدارک دیده شد. که پس از سازمان دهی و اخذ نظر از دانشجویان و بنا به پیشنهاد آنها که مایل بودند در مکانی غیر از تهران باشد، بنا به آمادگی واحد بوشهر و موافقت های صورت گرفته در این محل برگزار شد.
قدمیاری در ادامه با اشاره به اینکه مخارج اردو از محل شهریه دانشجویی تأمین می شد و سعی کردیم تا ضمن حفظ کیفیت، کمیت و شادابی، حداکثر صرفه جویی صورت گیرد تصریح کرد: مدت اردو 5 روز بود که با توجه به بعد مسافت 2 روز برای رفت و آمد در نظر گرفته شد و در سه روز اردو به صورت عملیاتی برگزار شد همچنین در طول سفر از امکانات اقامتی، رفاهی و تسهیلاتی و حمل و نقل واحد بوشهر استفاده شد و تمامی اعضا اعم از مهمانان و شرکت کنندگان در خوابگاه دانشجویی اسکان داده شدند.
وی با تأکید بر اینکه کل هزینه ی این اردو کمتر از صد میلیون تومان بوده است گفت: از مبلغ یاد شده 40 درصد شامل هزینه های اجرایی اردو و حدود 60 درصد هزینه ایاب و ذهاب بوده است که بخشی از طریق پروازهای عادی و انتقال بیش از یک سوم مابقی شرکت کنندگان که از استان های همجوار از جمله شیراز بودند از طریق اتوبوس بوده است.
قدمیاری ادامه داد: در بازگشت شرکت کنندگان به دلیل نامناسب بودن شرایط آب و هوایی به طور عمده از طریق اتوبوس به محل سکونت خود بازگشتند که این امر خود موجب کاهش هزینه های پیش بینی شده اولیه شد.
مدیر کل تشکل های دانشگاه آزاد اسلامی تعداد شرکت کنندگان در این اردو را 185 نفر عنوان کرد و اظهار داشت: گروه های شرکت کننده از فعالان تشکل های سیاسی مجوز دار بودند و از هر تشکل نیز یک یا دو نفر حسب اعلام آمادگی در این اردو حاضر شدند، همچنین تعدادی از عوامل اجرایی از دبیرخانه اداره تشکل ها و نمایندگان ریاست دانشگاه در هیأت نظارت بر تشکل ها به همراه چند تن از میهمانان و اساتید کارگاه ها و نشست های دانشجویی نیز در این اردو حضور داشتند.
قدمیاری تصریح کرد: در روز اول برنامه خوبی در ارتباط با اعلام همبستگی برای راهپیمایی 22 بهمن ماه داشتیم و پس از آن نیز مراسم افتتاحیه با استقبال مسئولان محلی به ویژه استاندار و تنی چند از فرمانداران، روسای شورای شهر، رئیس واحد بوشهر و معاون هماهنگی استان بوشهر برگزار شد.
در طول اردو نیز سه کارگاه تخصصی به همراه ترکیبی از برنامه های آموزشی، عقیدتی، سخنرانی های معرفت افزا و پرسش و پاسخ های تخصصی در ارتباط با مسائل دانشجویان برگزار شد.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه این اردو به گونه ای برگزار شد که هیچ جریان خاص سیاسی نتواند از آن بهره برداری کند ادامه داد: در این راستا سخنرانی خاصی که رنگ و بوی سیاسی داشته باشد از سوی سخنرانان صورت نگرفت و بیشتر مسئولان و پاسخگویان از دانشگاه آزاد اسلامی بودند.
قدمیاری افزود: در این سفر جلسه ای نیز با نماینده نهاد رهبری و در قالب نماز مغرب و عشاء اتفاق افتاد و شرکت کنندگان نیز به صورت خودجوش در نماز جمعه بوشهر شرکت کردند که مورد تقدیر امام جمعه موقت بوشهر و ستاد اقامه نماز بوشهر قرار گرفتند.
وی در ادامه به تسهیلات ورزشی و رفاهی این اردو نیز اشاره کرد و گفت: تمامی تسهیلات رفاهی و ورزشی در این اردو از امکانات دانشگاه آزاد بود و هیچ گونه هزینه خاصی نیز در این زمینه در نظر گرفته نشد و کسانی که علاقمند به استفاده از سایر امکانات رفاهی از جمله قایق سواری بودند با هزینه شخصی خود اقدام کردند و ریالی برای کارهای تفریحی دانشجویان از بودجه دانشگاه بجز خود امکانات دانشگاه هزینه نشده است.
همچنین در طول این سفر با توجه به حضور 25 نفر از بانوان تمامی شئونات اسلامی رعایت شد از جمله این اقدامات وجود خوابگاه و ایاب و ذهاب مجزا در محل اردو بود.
مدیر کل تشکل های دانشگاه آزاد اسلامی در پایان به تشکیل زنجیره بزرگ انسانی از سوی تشکل اسلامی- سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین زنجیره تشکل دانشجویی در کنار نیروگاه اتمی بوشهر اشاره و خاطر نشان کرد: این اقدام در راستای حمایت از توان هسته ای داخلی و نیز تیم مذاکره کننده کشورمان در مقابل کشورهای خارجی صورت گرفت و بیانگر لبیک به منویات مقام معظم رهبری بود که دفاع از توان هسته ای داخلی را همزمان با دفاع از مذاکرات منطقی و بر اساس منافع ملی ایران مطرح فرموده اند.
قدمیاری در پایان با اشاره به اینکه زنجیره انسانی با استقبال بسیاری از رسانهها رو به رو شده است گفت: خوشختانه بازتاب خوبی از این اردوی دانشجویی ارائه شد، مخصوصا زنجیره انسانی تشکلهای دانشگاه آزاد اسلامی در کنار نیروگاه اتمی بوشهر توسط رسانهها پوشش داده شد.
انتهای پیام/