تاکنون ۱۴۳ ریزش ملخ صحرایی در کشور گزارش شده است
سید محمدرضا میر در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با آخرین وضعیت مبارزه با ملخ صحرایی اظهار کرد: بنا بر آخرین اطلاعات دریافتی، مبارزه با آفت ملخ صحرایی به ۲۰۱ هزار و ۸۷۵ هکتار رسیده است.
وی ادامه داد: بیشترین سطح مبارزه در سیستان و بلوچستان با سطح ۵۶ هزار و ۳۷۰ هکتار، هرمزگان با سطح ۵۴ هزار و ۱۶۶ هکتار، جنوب کرمان با سطح ۴۸ هزار و ۷۴۱ هکتار، بوشهر با سطح ۲۲ هزار و ۷۷۰ هکتار، خوزستان با سطح ۱۱ هزار و ۲۱۸ هکتار، کرمان با سطح ۵ هزار و ۴۵۰ هکتار، فارس با سطح ۳ هزار و ۱۰۰ هکتار و خراسان جنوبی با سطح ۶۰ هکتار گزارش شده است.
مدیر روابط عمومی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد جزو مناطق درگیر مبارزه با ملخ صحرایی قرار دارد، خاطرنشان کرد: سطح مبارزه در این منطقه در حد بسیار محدود است.
میر افزود: از زمان ورود ملخهای صحرایی به کشور تاکنون ۱۴۳ ریزش ملخ در استانهای جنوبی کشور صورت گرفته که بیشترین ریزشها مربوط به استان هرمزگان است.
وی در ادامه به وضعیت مبارزه با آفات و بیماریهای گندم و جو بهعنوان محصولات استراتژیک کشور اشاره کرد و گفت: همه ساله در مزارع کل کشور اقداماتی در جهت مبارزه با عوامل بیماریزا و یا آفات صورت میگیرد که اصلیترین آن علف هرز است که در سطح ۳۴۲ هزار و ۷۵۳ هکتار مبارزه صورت گرفته است.
مدیر روابط عمومی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: سن گندم با ۳۲۱ هزار و ۹۷۹ هکتار و پس از آن زنگ زرد گندم با ۱۰۴ هزار و ۳۹۰ هکتار بهعنوان اصلیترین سطح مبارزه با آفات و بیماریهای گندم و جو در کل کشور بوده است.
انتهای پیام/ ۴۱۰۵/ن
انتهای پیام/